Contest!!! (Versi Tak Puas Hati)

Posted by sayanakhiburan on 10 March 2011

Hehehehe... Salam sejahtera dan salam satu Malaysia...



Aku pun tak tau nape aku tulis tajuk entri ni macam kat atas tue... Hehehe... Sebenarnya aku kurang arif la pasal bende-bende contest ni semua... Tue yang aku tak puas hati tu... Hehehe... Jeles gak tengok jap-jap blogger ni dapat award, jap-jap blogger ni dapat GA (bende pe ni?)... Aku belek-belek aku punya blog, satu je aku xde gi... Award n GA... Aku teringin nak masuk contest... Tapi aku tak reti nak masuk camne!!!... (maklumla newbie lagi)... Adala aku masuk satu contest ni... Haa... Nak tengok? Tekan ni [contest]

Tak dapat apa-apa maklumat pun lagi... Ntah menang ntah dak... Hmm... Siyes aku nak join-join korang dengan contest korang tapi aku tak reti... Ada somebody bole tunjuk ajar aku? Nak gak tersenarai dalam pemenang-pemenang hadiah kat contest korang... Hehehehe... Kalau menang, kompem aku buat kenduri entri besar-besaran la... Hehehe.... Yang tu je aku tak puas hati... Korang mesti tak puas hati gak kan?? Sebab korang terpaksa baca entri ngarut aku ni... Hehehe... I'm Sorry!!!





p/s : nak join contest yang tak melibatkan edit-edit gambo n tunjukkan muka mcm "contest muka cute" sebab aku ni pemalu orangya... Hehehe...

{ 3 comments... read them below or add one }

FZH HAFIZAH said...

tipu lar xpndai nk join contest..meh sini nk ajr ...fzh xlar thu bnyk sngt...tpi ade lar beberapa cntest fzh joint..p ke blog fzh tngk..

najwa napatah said...

yg awk msk tu bkn contest tp bloglist meaning ad blog yg mnganjurkn bloglist untuk blogger2 bru.klau nak blogwalking n nak cr kwn baru boleh rujuk bloglist tu.klau contest awk kne ikt arahan yg tuan blog sruh.buat satu entri dn linkkan entry trsbt pada entri kontest tu.sng je.

skadar brkongsi.sy msk jgak bloglist blogger baru.tu satu cara untuk jelajah blog.blog awk automatk akn ada di top bloglist trsbt bile ad update.peace:)

Saiful Nazmi said...

najwa : thanks najwa... Penerangan yang cukup padat... pasni insyaAllah, akan try jugak masuk... hehehe


Fizah : series tak tawu... tu yang suwuh ajar tu... hmm...

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!