Maher Zain - Thank You Allah (Full Album)

Posted by sayanakhiburan on 02 March 2011

Assalamualaikum semua...

Sihat ka blogger2 semua?? Hari ni aku nak post and share ngan korang tentang seorang mamat botak ni...

Bukan!!!! Bukan mawi la... Tapi....


Jeng! Jeng! Jeng! 

MAHER ZAIN!!!



Korang mesti kenal kan?? Kalau korang tak kenal memang korang ni tak alert la... Sape tak kenal ngan orang yang telah mencetuskan fenomena dalam dunia hiburan tanah air ni... Mamat nie memang terkenal la ngan lagu-lagu yang orang kata dapat mententeramkan jiwa yang gelora la... Hehehe...

Selain tu, lagu mamat nie memang berjaya membuatkan aku rasa kecil sangat kat dunia ni dan bersyukur sangat dengan nikmat yang diberikan...

Antara lagu-lagu beliau yang meletup sekarang ni ialah Insha Allah, Baraka Allahu Lakuma dan For The Rest Of My Life... Korang pun mesti pernah dengar kan... Baru-baru ni beliau telah mengadakan konsert pada 25 & 26 Februari lalu dan mendapat sambutan hebat dari seluruh peminatnya di Malaysia...
Aku tak gi konsert tu walaupun aku merupakan salah seorang peminat dia (lagu je la), dan membuatkan aku rasa rugi pulak aku tak gi... Justeru itu (ayat skema la pulak... hehehe...), kepada peminat Maher Zain yang tak bole gi konsert tu jugak, aku nak ubati kekecewaan korang dengan menyediakan link untuk korang download FULL ALBUM MAHER ZAIN... Included link untuk download lagu Insha Allah  dalam bahasa Malaysia lagi... Haa.... Best woo blog ni... Heee... (up blog seniri...)... 

Nak download di mana?? Di bawah ni la apa lagi.......... Hehehehe...



== DOWNLOAD==

MAHER ZAIN FULL ALBUM (MEDIAFIRE)











INSHA ALLAH (VERSI BAHASA MALAYSIA)









p/s : Maher Zain takde kaitan langsung dengan Ziana Zain, Anuar Zain mahupun Nora Zain(lagu bittersweet)

{ 1 comments... read them below or add one }

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

suke dy jugaakkk

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!