Oh Yeah! (mediafire)

Posted by sayanakhiburan on 13 March 2011




DIILHAMKAN daripada rancangan komedi terkenal di Amerika Syarikat (AS), sketsa komedi terbaru, Oh Yeah! terbitan Vision Works Sdn Bhd, menggunakan pendekatan yang sesuai untuk penonton tempatan.
Oh Yeah! adalah rancangan komedi yang menampilkan sekumpulan pelakon Malaysia yang berbakat dan terkenal.
Kumpulan ini dipanggil Geng Oh Yeah! yang akan berlakon dalam pelbagai sketsa bersama personaliti jemputan pada setiap episod yang akan menjadi hos kepada rancangan ini.
Geng itu dianggotai Afdlin Shauki, Zizan Raja Lawak, Nabil Raja Lawak dan Sharifah Amani.

Sebagai sampel... Tengok dulu best ke tak rancangan ni...


==DOWNLOAD==

>> EPISODE 13 (Tengah Mencari Link Mediafire)

{ 3 comments... read them below or add one }

puanbee said...

oh yeayh best jugak tapi bil tk bayar haaa....nasib ada internet

Saiful Nazmi said...

Hehehe... So, Selamat Mendownload ek kak.bee... hehehe

kazai_lp said...

wah best ni...
aku tgk kt youtube je b4 ni...
segmen paling best macam 'sentap' n 'mendidih bersama...'
best2...
donlod slalu...

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!