Download : Ratu The Movie (2011) (mediafire)

Posted by sayanakhiburan on 05 April 2011


Filem “Ratu The Movie” mengisahkan tentang 10 orang calon Pertandingan Ratu Cantik yang akan bertanding di peringkat akhir. Kesemua 10 calon itu telah dikumpulkan di sebuah jeti dan dibawa menaiki sebuah kapal layar ke lokasi yang ditetapkan. Sewaktu dalam pelayaran tiba-tiba berlaku ribut yang sangat kuat sehingga krew kapal dan kesepuluh-sepuluh calon itu terpaksa mendarat di sebuah pulau.
Sepanjang malam mereka berada di pulau itu pelbagai kejadian aneh dan misteri telah berlaku. Mereka telah diserang dan satu demi persatu calon-calon itu hilang. Sehinggalah calon akhir berjaya diselamatkan dan diistiharkan sebagai pemenang.
Sehubungan itu, segala kejadian aneh dan misteri itu merupakan salah satu daripada perancangan pihak penganjur untuk mencari ratu cantik yang sebenarnya di mana kesemua calon telah dinilai bukan sahaja daripada segi kecantikan, malah mereka turut dinilai daripada aspek kelakuan dan sikap serta kekuatan mereka menghadapi cabaran.
Senarai Pelakon:
Eizlan Yusof, Fouziah Ghous, Aminah Rhapur, Cico Harahap, Zaibo, Ramona, Shaharuddin Thamby, Patrick Teoh, Yusry Abd Halim, Yasmin Hani, Aren, Eina.

==DOWNLOAD==

Mediafire Free Download

>> PART 1
>> PART 2

{ 8 comments... read them below or add one }

DHIQA nA.IM said...

ni betol ke tak ??errrrrrr..camne nk download nie

sayanakhiburan said...

betul la... just klik kat part 1 n part 2 tu... Haa... Pastu, joinla dengan Hj Split... Huhuhu

puanbee said...

adei malas download tengok saja takde ke ?

DHIQA nA.IM said...

tp kan..password ??aaaaaaa..siyes nie..

sayanakhiburan said...

password kan ada atas tu dhiqa?

Anonymous said...

betul ke password tu?

Anonymous said...

tak boleh pun betul ke password tu

sayanakhiburan said...

ok... dah buang password...

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!