Giveaway : Menangi Samsung Galaxy SII Percuma!

Posted by sayanakhiburan on 29 October 2011

Salam semua blogger!


Sapa nak menang Samsung Galaxy SII?? Macam handset kat bawah ni...



Haa... Aku tau ni pun dari Facebook  ja... Aku dah join giveaway ni... Mudah-mudah sangat... just komen je kat giveaway dia kat SINI... Then ada la langkah-langkah dia yang dia suruh buat... Giveaway ni telah dianjurkan oleh mynewshub.my... So, sapa yang tak masuk memang rugila... Tarikh tutup penyertaan 31 OKTOBER 2011... Dah tak lama dah... Aku join sebab mana nak tau kan nasib kita dapat plak smartphone baru... Hehehe....


p/s : Harap-harap menang la... Tak penah menang sekali pun... Hehehe...

{ 1 comments... read them below or add one }

azrijohan said...

goodluck oke

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!