BE oh BE!!

Posted by sayanakhiburan on 02 April 2011

Nuffnang!! Aku nak BE lagi!!


BE oh BE,
Kenapa ko taknak muncul,
Macam mana aku nak muncul,
Aku dah jadi metered,
Aku dah jadi metered.

Sedih aku dengan lagu gubahan aku sendiri... Yela... Mana taknya, BE aku dua-dua dah jadi metered... Patutla sekarang dah tak muncul-muncul... Masuk hari ni dah masuk seminggu blog ni hidup tanpa kehadiran BE... Jeles aku tengok orang yang tak sempat lagi habis BE diorang, dah dapat lagi satu BE... Hmm... Dahla dengan earning pun tak update-update ni... Nuffnang! Kenapa ko buat aku macam ni?? Arghh!!

Sejak akhir-akhir ni asyik berjaga je tiap malam... Sambil-sambil blogwalking, sambil-sambil skodeng BE diorang... Hmm... AKU JELES DENGAN KORANG!! Sekian... Bye! (nak merajuk sat dengan nuffnang)

p/s : Malas dah nak pikir pasal trafik... Maintain pun tak dapat gak...

{ 22 comments... read them below or add one }

mykhalis said...

bawok saoo..jgn mare2..hahahha..kitekan ikhlas berblog..

gadis kepastian said...

alololo jgn la emo2...nanti uncle nuff bagi la 2..sabor eh

Saiful Nazmi said...

khalis : alamak! eden terlupo niat asal den!

gadis : huhuhu... thanks menenangkan hati yang bergelora ni...

ct wawa said...

sama lah kita..nak tercabut dah lutut blogwalkin sana sini,

Puan Kutu said...

ok la dr org yg tak pernah lagi pun merasa BE..

puanbee said...

maintain aje lah traffic ..sok dah mantop leh lah try inittu masyukkk..haaa jgn harapkan BE je dik :)

Saiful Nazmi said...

ct wawa : tu la pasal... huhuhu

puan kutu : yela puan...

puanBee : alamak... akak otai dah marah kite!! Huhuhu...

kizmyself said...

jangan di rayu pada yg dah pergi...nanti merana hati..har har

Saiful Nazmi said...

kiz : ooo.. blagak yer kiz ni... nanti aku dapat BE aku tayang kat ko... huhuhu...

ishiko said...

huhuu.. xlama lagi dapat la tu.. >__<

ishiko said...

xlama lagi dapat ah tu.. >__<

Saiful Nazmi said...

ishiko : maseh... harap awak pun begitu jua... huhu

♥sophie♥ said...

weyhhh,,sabo ler,, haha
ade rezeki ade lah kan =)

*psst,,jgn frust nonggeng taw ! hehe

i am S!L4H.. said...

eh blog ni dh dpt be? ok la tu. untung la pade org yg x pnah dpt lgsg

Hayati Hamzah said...

sabo usop saboooo T___T

qasehraihan said...

nanti dia dtgla tu..
bawa2la gi bomoh ke mndram suh BE datang..ahak ahak..

::nuRuLaDHar:: said...

rileks..InsyaAllah, ade rezeki nanti.. =)

mrs.sabri said...

k.mimi ni lagi la x pernah dapat be..rileks je ni..hehe :)

shida saje said...

hehe..bersabar nufng tgh fenin tuh ramai sgt minta BE hihi ^_^

shark said...

hahha..
aku nk dkat setahun dh..
x dapat BE pn lg.

49 said...

ade BE p0ng baru ader sehinggit..mana lagi frust? jawab2

caliph shuriken said...

sama ar skrg semua dh jadi ME, huh...

latest en3: hayabusa di taman sakura

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!