RM132.22 : Earning Dari Ipanelonline

Posted by sayanakhiburan on 16 April 2011

Assalamualaikum semua! Salam satu blogger!


Semalam aku dah kongsi dengan korang cara nak tingkatkan earning churp-churp kan? Hari ni aku nak kongsi dengan korang pendapatan aku selama 2 bulan aku join program buat duit ipanelonline.com... Apa itu iPanelonline? Korang bacala entri ni dulu... Apa-apa hal pun korang tengok dulu gambar bawah ni...



Korang tengok kat total points ada bape? 13222 mata... Kalau convert kepada duit dapat berapa? RM132.22... First time aku dapat earning sebanyak ni... Just jawab survey boleh dapat banyak tu... Tak perlu klik-klik... Tak perlu tunggu BE macam tunggu kucing bertanduk.. Huhuhu... Kepada yang kata aku ciplak gambar... Haa... Korang boleh tengok gambar kat atas ni... Dalam kotak dan dianak panahkan... Nama sapa agak2 yer? Aku bukan nak riak... Aku just nak kongsi dengan korang yang masih ragu-ragu dengan program ni... Memang mudah nak dapat duit dengan program ni... Just jawab survey je... Korang kena rajin jawab survey tu... InsyaAllah... Banyak yang korang akan dapat nanti... Alhamdulillah... Syukur kepada Allah sebab permudahkan rezeki aku.. Sekali lagi.. Niat aku bukan nak riak tapi just nak berkongsi tentang program yang masyyyuukk ni... Jawab survey, dapat duit.... Huhuhuhu... Bye... Salam!

Pantun 2 kerat :
Bukti dah ada depan mata, So, anda yang menentukannya!
(macam tak best je pantun... Huhuhuu)

Entri berkaitan :

Cara Nak Daftar iPanelonline
Payment Pertama Dari iPanelonline
Cara Nak Buka Akaun Pay Pal
Cara Nak Link Akaun Paypal Dengan Akaun Bank Malaysia


p/s : Tak cuba tak kenal... Sekali cuba, kompem nak kenal-kenal lagi... Huhuhuhu....

{ 37 comments... read them below or add one }

Budak Chomot said...

Wahh banyaknya! Nak join jugaklah macam ni :)

sayanakhiburan said...

budak chomot: join jgn tak join!

miss ryrinn said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))

sayanakhiburan said...

cik angin : alhamdulillah... rezki...

nur ikhyar dee said...

saya baru collect point 1000lbh..malas nak jawab soalan..hehehe

sayanakhiburan said...

ikhyar : rugi tau kalau awak tak teruskan... hmmm... ala... agak2 bosan jawabla... huhuhu

Fantastic Ajane said...

wah makin hebat ye,,:) congrats...:)

kiz said...

hehe..bak sini separuh..

sayanakhiburan said...

kiz : amboi kiz... ko lagi hebat dari aku la... ko lagi banyak dari aku... Huhuhuh...

♕ Mr.IX ♂ said...

leh try ni..masyukk tu...

sayanakhiburan said...

Mr.IX : try jangan tak try... yup, mmg kena pakai paypal pun untuk bayaran... Huhuhu..

leeza said...

besnye:)nk buat jgk..tp maleh..hee:D
yg Paypal tu tak boleh buat pon..xckop 18 taon katenye..huuu:(

sayanakhiburan said...

leeza : eh? ni umo bp ni? huhuhu

Miecyber said...

Perkongsian yang menarik...

Peribahasa Jepun ( Part 2 )

puanbee said...

wah rezeki saiful nih bagus lah dimana ada usaha disitu ada kejayaan best tak pantun akk hee !!

Haw said...

tak sabar nak join.. tp paypal ta lagi

feyus said...

Terima ksh krn sudi share benda nih..
Auslogics Disk Defrag software pantas

mykhalis said...

semakin lama semakin lebat nie..

Mnutup aurat tapi berbogel??

Ada apa dengan dara

Tanakwagu said...

benda ni blm join lg. banyak komitmen lain he..

dapatkan domain n hosting termurah terhad tau

sitinurfaeezah said...

mmg taw dh..sy dh join dlm 2mgu..br dpt dlm around 1500..tp mslh yer..ble nk jwb servey tu..asyk kte anda xlyk..bngg pon der :(

Tokofunia.com said...

Buat WEBSITE TOKO ONLINE cuma Rp 1300? Cuma di Tokofunia.com

AkieZecky said...

survey asyik x layak join jer.. x layak buat pe letak lam list.. ish.. ada gak survey x leh masuk.. cam ne nak jawab.. huhu

sayanakhiburan said...

Akie : nak dapat duit ni kena la sabo... macam tunggu BE nuffnang gak... Harap bersabar yer...

lepak.com.my said...

nak cuba jugaklah.......huhuhu

Wanzi said...

wah bagus ni... leh join nampak gaya... tapi kena ajo lah sebab tak berapa faham

sayanakhiburan said...

wanzi : ikut ja langkah dan cara-cara yang ada kat situ... huhuh

uLan said...

bestnya... :-) baru tiga hari join uLandapat 1060 points.. hehe asal rajin wat survey dan ajak kawan join...

Nonie said...

wa..byknye point dpt.xleh jadi neyh~~~~=)

Bard Syah said...

Hulala~

AkieZecky said...

hehehe.. sabor le nie.. x sabo kita bakor jer.. hehe.. thanks yer..

mai join GA nie..
http://says.my/akiezecky/bday

TYNTHA LANA said...

Lana org bru dlm new blogger, kekdg tingin nk ade pndptn sndiri,tpi lana xtau nk mule dri mne (T_T)

CAN U HELP ME?? PLEASE... *_*

Hazrina Erin said...

amboii~bg sikit kat sini~ baru bape ringgit~~T_T

sayanakhiburan said...

tyntha : joinler benda ni... jawab survey, dapat duit... huhuhu

hazrina : nak? ambikle... huhuh

Novelgurl said...

oh duit $_$
haha..mmg x best pun pntun tuh =.-

cik ziqa said...

w0ooo..mnx belanja bule ? hehe

♥sophie♥ said...

wahhh,, bestnyewwww :D wuwwuwwu

Qaseh Nur Cahaya said...

waa,..sy dh daftar tp...pengesahan xsmpai lg kt email..huhu..

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!