Video Penampakkan Payudara Artis Wanita

Posted by sayanakhiburan on 14 April 2011

Assalamualikum semua! Salam 1 blogger!

Maaf kalau entri kali ni agak lucah dan menunjukkan imej yang agak 18sx... Heheheh... Tapi, mesti korang nak tau kan? Adakah selebriti Malaysia? Atau luar negara? Adakah masih Miera liyana yang baru-baru ni jadi hot kat negara kita? Huhuhu... Sebenarnya, pengacara ni dari luar negara...Dari itali.... Nak tau sapa?



Mariko Fruscio, merupakan selebriti Itali yang telah dijemput di salah satu talk show di negara mereka... Pakaian time dia gi talkshow ni, mak aiiii... Mengancam dow... haa... Macam yang kat atas ni... Huhuhu...
Kepada sesapa yang rasa dia gatal, bolehla korang tengok video kat bawah ni, kepada yang rasa tak nak tengok, bolela terus komen yer... Huhuhu...

video

p/s : Apa nak jadi! Apa nak jadi! Huhuhu....

{ 8 comments... read them below or add one }

kiz said...

apa nak jadi jadilah..haha

Azroy Kassim said...

ereksi!! ereksi!! kah~kah~kah

Cik Sara Aspalela said...

ha 2lh...klau dh buatan, bju trselak pn xrse...hahha

Nur Hawa Roslee said...

waa..memang sensored nie..haha

azureEn said...

tgk video tu dye sendri pn rase tak selesa ngn baju tu. duk la tertarik2. tapi nampak gk. rezeki org sebelah XD

HI ALL !!! Welcome to my blogshop said...

hoho pening mak menengoknya..apa nk jadi :)

Liena Cutez said...

dah pkai mcm tu, taw pulak tertarik2..hadoii...

Anonymous said...

owh lenguh lutut...huhu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!