Video Lisa Surihani Jatuh Tersungkur di ABPBH 2010

Posted by sayanakhiburan on 06 April 2011

Asslamualaikum semua... Harap-harap korang tak tido lagila... Huhhuhu...

Tengah malam macam ni, aku nak kongsila dengan korang ni... Satu video ni.... Aku dapat dari facebook membe aku... Orang kata Lisa Surihani. tapi aku tak nampak pun macam dia... Huhuhu.... Kejadian ni berlaku kat belakang tabir lepas dia ambik award dekat Anugerah Bintang Popular Bintang Harian 2010... Entah macam mana la ada orang cekap, pantas, mantop dan mahir ni bole dapat video ni... Huhuhu... Lawak pun ada... Malas cakap banyak... Korang tengokla sendiri...



Ni link nya :

Lisa Surihani Jatuh Tersungkur Di ABPBH 2010/2011


p/s : kelakor tak dia jatuh? kalau kelakor, komenla yer... huhuhu

{ 29 comments... read them below or add one }

Fazli said...

hahaha... kelakar sungguh...

sayanakhiburan said...

hahaha... mesti tak tahan nak gelak kan fazli? huhuhu...

Rose Johari said...

tak dpt tgk. link yg kat FB tuh ke?

sayanakhiburan said...

rose : yang kat bawah tu haa...

❤pink itu indah❤ said...

jahhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt!!!!!!
cmne ambe nk tid0 mlm nie!!

sayanakhiburan said...

pink : apa yg jahatnya... kelakor adela tengok video tu... Huhuhu...

saya_arief said...

hahaha..kesian lisa jatuh.
:p

myzatulmarghliyana said...

tapi saya suke lisa, wlwpun kelakor nak gak ckp dye comey.. hu3

Amira Anorah said...

mak kau...terkoyak baju lisa tau..hahahah
ala,, nak tipu pon kasi lah yang real...
tengok dari link dia pon dah tahu..mane ade link yang macam tu..dah tu kena ada approval lak...apekejadah..hahaha

Ct Aja said...

hahahaaa.. mmg klakar, sampai tak leh tido smlm...

safura zahari said...

argggggggggggggggggggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh benci.mlm ni kalo aku tak leh tido.aku BAKO page ni.

❤pink itu indah❤ said...

kite bak0...kite bak0~ sab0 je ler....

SyAE SyEa said...

hah ha..t terharu..terkedu dibuatnye..
haish..saba je la -,-''

NK said...

ini ini kejam... haha,

nice one

mrs.sabri said...

hahaha..kesiannnn...btl ke dia?mcm dia je la..

cayrol said...

nasib baik aku tak pasang speaker

Filippo said...

eeeeee suitttt sangat2 taw lisa surihani tu jatuh...
smpai skang terbahak2 tahan gelak...
napa xda org tolong????

eva najwa said...

eleh. bende hantu ni dah lapuk la weyh.

pok meng said...

lisa jato pai berdarah pale ke ? teruk nye.

eva najwa said...

eh awak sory sangat2. saye ckit pun xde niat nak kondem awak. saye main2 je n kalo awak terase ngn komen saye, saye mintak maaf sangat2. xde niat pun nak kondem awak. saye faham kalo awak marahkan saye, itu hak awak. saye mintak maaf sekali lagi. harap awak maafkan saye.

*47!k@# said...

naseb tak terkena..

Opah Kentang said...

dah terkena kat fb petang tadi..
atoiyai

Yati said...

tipah tertipu.

Cik Aish said...

gerams.. haha. tp ni ok lagi..jgn buat iklan churp2 utk title entry mcm tu. lagi super duper geram

aNNa maRdHiaH said...

kecian nyer . follow sini .. ziarah anna ea ..

~syue~ said...

makkkk !!
aduhai, terbaek lah.

Aida Omar said...

hahaha.. nasib muka dia tak ngeri sangat..

Anonymous said...

tk baek gelak kan org,,,,,nnt kite juga yg akn terima balasan drpd allah

GadgTechWorld said...

Nice...........! Visit my blog and follow me back friend........! :)

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!