Trafik Mencanak Naik Dengan Keyword!

Posted by sayanakhiburan on 07 April 2011

Assalamaulaikum dan salam satu Malaysia!

Malam ni aku nak share dengan korang pencapaian blog aku yang first time aku penah dapat selama berblog ni... Keyword yang aku guna ialah Lisa Surihani Jatuh Tersungkur Di ABPBH 2010... Huhuhu... Ni entri bukan nak membangga diri tapi just nak berkongsi dengan korang rasa kegembiraan aku... Huhuhu... Even sekarang dah lama tak dapat BE, tapi benda ni lah sebagai pengubat penat berblog ni (ceewaah... ayat nak poyo.. huhuhu..)


Haa... Amacam? Tingi tak? Setakat pukul 10 malam tadi, ada lebih kurang 500 pelawat yang datang kat blog aku... Alhamdulillah... Time kasih la semua yang datang melawat ke teratak aku yang buruk lagi busuk ni... Huhuhu...


Kat atas ni adalah antara keyword-keyword yang menyebabkan pelawat datang ke blog aku... Huhuhu... Best la... Harap-harap setiap harila macam ni... Huhuhuhu...




Yang aku paling bangga ialah aku adalah antara top 10 dalam senarai post dalam innit... Huhuhu.... Yang anak panah tu...Huhuhu... Thanks sekali lagi ek, kepada yang sudi melawat blog aku... Thanks... Cayang kamu ketat-ketat~~ huhuhu...


p/s : harap-harap nuffnang nampak ini semua... huhuhuh....

{ 17 comments... read them below or add one }

sabree hussin said...

kesian sama lisa

pneumedic said...

tahniah bro..bnyak nama awek aku si lisa surihani je naik tu..haha..

Ronaldmohoni said...

tahniah :)

safura pinKissh said...

huh mmg lah,sbb tu jugak lah aku terbayang2 muka hantu tu.arrrggghhhhhh tidakkkkk!

Cik Aish said...

hahha lisa jadi mangsa kerakusan keywordmu..hahaha..bagus2...leh try nih..nak buat fasha sandha jatuh longkang lak..agak2 mencanak tak trafic?

sayanakhiburan said...

sabree : hehehe... bg hot sikit dia... huhuhu

pneumedic : thanks bro? lama tak nampak skang ni?

ronaldmohoni : thanks bro!

safura : cute kan muka lisa pas jatuh? huhuhuh

cik aish : ok gak? keyword hangat tuh... huhuhu

web portal02 said...

ok de..

menusuk hati said...

bagus2..penangan keyword hot

shah said...

ramai betul peminat lisa surihani yek

jom makan ayam hitam

Firdaus Kasim said...

mcmana nk jd feature post tue ekh??

Entri Terbaru Saya :
Video Seks Anwar : Permainan Politik yang Jijik dan Memalukan!

Rozuan Ismail said...

nama lisa surihani ni memang menguntungkan yer

saya_arief said...

muke hantu merah tu..
ades.

xcyber said...

eh gmbar post aku pun ade kt dlm tu
hehe

PenaDigital said...

memang ramai peminat lisa & memang pandai engko main keyword

remy ishak said...

li li lisa surihani.....bla2..kerinchi highway

perfumemj said...

emm boleh cuba wat entri tentang lisa surihani's perfume sure meletop ni hehe

puanbee said...

keyword ni payah sikit nk mengena bila kena memang best lah

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!