Tingkatkan Earning Churp-Churp Dengan JENAMAX!

Posted by sayanakhiburan on 11 April 2011

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia!

Sebelum aku nak pergi lebih lanjut lagi, kepada  sesiapa yang takda akaun Churp-Churp bolehla daftar kat sini... Ok... Kali ni aku nak cerita pasal satu cara untuk tingkatkan earning Churp-Churp... Yang ini lain sikit sebab ini perlukan sedikit modal sebanyak RM10... Ala, kalau korang topup RM10 dah kompem2 abih dalam sehari je pastu tak dapat balik modal... Ni kalau korang labur, korang boleh dapat berpuluh-puluh malahan boleh beratus-ratus korang dapat... Caranya mudah :

1) Korang pergi kat laman web ni http://jenamax-truestory.blogspot.com

2) Korang tengok kat tab menu blog beliau... Ada 'Easy Earn Money'... Korang klik kat situ...

3) Isi borang kat dan submit...

4) Tunggu email pengesahan

5) Bila dah dapat, anda diminta untuk membuat pembayaran sebanyak RM10... Cara pembayaran boleh dibuat dengan 2 cara... Iaitu:
  • Korang gi bank in kepada detail yang korang dapat kat dalam email tadi
ATAU
  • Korang boleh buat pembayaran melalui 2 topup RM5 dengan cara:   "TAIP NO SIRI TOPUP1*TOPUP2<>JENIS LINE<>NAMA<>URL BLOG<>URL CHURP-CHURP" dan hantar ke 012-8347123
Sebarang pertanyaan korang boleh call admin itu sendiri = 012-8347123

Aku tak dapat sediakan picture akaun churp-churp aku sebab aku pun baru masuk... Mengikut kata admin earning Churp-Churp akan masuk bila 1-2 minggu selepas kempen tamat... Ni aku tunjuk gambo akaun beliau...



Banyak kan? So, sesape berminat atau nak join boleh la berhubung dengan admin dengan no telefon beliau yer... Salam...

SESIAPA YANG MENDAFTAR AWAL AKAN DIBERI PERCUMA 1 LINK CHURP-CHURP UNTUK DITINGKATKAN EARNING... (Maksudnya korang boleh pilih 2 link churp2 korang untuk ditingkatkan earning)


p/s : saya tidak akan bertanggungjawab di atas masalah yang akan berlaku di masa akan datang... Saya hanya berkongsi bagaimana saya meningkatkan earning ChurpChurp saya.. 

{ 13 comments... read them below or add one }

kidblogger said...

abenda tu? tak langgar term n condition churp churp ke? aku bukan apa.. takut silap hari bulan nti kena ban je..

sayanakhiburan said...

kidblogger :setakat ni admin ok jer sampai dapat banyak macam kat pic tu...

sayers said...

play safe bro.. hehe rasa mcm fraud click je tu..

sayanakhiburan said...

sayers : aku pun tak to bro... aku brani buat sebab aku nyer churp2 akaun ada 3.40 jer bro... huhuhu

Miecyber said...

Info menarik Bro...Makasih...

Tandas segera

mrs.sabri said...

nanti kena banned akaun churp2..tp apa salahnya mencuba..kena berani hadapi risiko la..hehe

sabree hussin said...

ada pasukan tolong klik ke?

phycrewz said...

btul ke cara ni? kena BAN sia2 tu..

apa2 jom tgk ni..
Download IE9 yang Laju!!

sayanakhiburan said...

mrs.sabri : saya ok ja kena banned akak... sebab akaun churp2 pun ada rm3.40... Huhuhu...

phycrewz : sebab tu la yang banyak dah duit tak payah join ni... Karang belaku pe2, korang tanggung sendiri...

AkieZecky said...

cari unik klik yg ikhlas la..

sayanakhiburan said...

Akie : insyaAllah... aku akan ikut ckap ko ek Akie...

miss ryrinn said...

kalau nak ikotkan bende ni mmg x salah sbb kite pasarkan link kat ramai org . bukan paksa klik . kalau paksa klik yela mcm x elok .


ape ape pon bace ni http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-info-penuh-pkcjenamax-al-fahani.html

teratai said...

baru jug daftar dgn churp-churp,tp mcm kurang faham je mcmana nak dptkan duitnya!

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!