Blogger Sifuku!

Posted by sayanakhiburan on 11 April 2011

Assalamualaikum dan salam satu blogger!

Entri kali ni aku nak kongsi dengan korang pasal 5 orang blogger ni yang aku memang sanjung dan respect dengan diorang... Diorang la selalu bantu aku selama aku berblog... Tanpa diorang takdela blog aku yang sekarang ni korang tengok... Banyak tips dari diorang yang aku dapat untuk majukan blog aku.. Thanks sangat-sangat tolong aku yang nerd dan newbie ni... Jasamu akan dikenang sampaila akhir hayat blog aku... Huhuhuhu... Nak tau sape? Jom ler kita terjah... Nak bako blog diorang pun bole... Huhuhuhu....

1) ABG TEROR



Blogger ni first orang yang aku kenal dalam dunia blogger ni... Dia peramah orangnya... Segala pertanyaan aku time aku mula-mula bukak blog dulu dibalasnya tanpa rasa jemu... Itulah abg teror... Pernah sekali tu aku berselisih paham dengan dia sampai nak gaduh dah time tu... Aku puncanya... Tapi, abg teror still maafkan aku... Dia memang pemaafla... Sayang lu bro!!

2) M@T@HAW


Antara blogger yang disegani setakat ini... Banyak menolong blogger lain dalam peningkatan trafik dengan awardnya... Time aku berselisih faham dengan abg teror, dia ni lah pendamainya... huhuhu... Best dapat kenal dengan dia... "PENCETUS TRAFIK TINGGI" kepada blog aku dan blogger-blogger lain... Thanks M@T@HAW...

3) PUANBEE


Akak bee yang aku sayang sangat-sangat... Huhuhuhu... Banyak sangat dia tolong... Dari kepada tips tingkatkan seo, meta tag, dan sampai template blog yang aku pakai ni dari pertolongan dia la... Banyak jasa akak bee kat aku... Moga tuhan ja dapat balas jasa dia... Moga akak dimurahkan rezeki! Huhuhuhu!

4) MRS.SABRI



Mintak maaf akak! Amik gamba akak yang cute ni... Huhuhuhu.... Akak mimi ni pun peramah orangnya... Sedia membantu di kala kita ingin belajar sesuatu... Kalau korang gi blog dia, dia kompem balas korang punya jejakla... Huhuhu... Kenal akak mimi ni pun dari blog puan bee la... Huhuhu... Kira ada related la... Huhuhu.... Thanks akak banyak bantu saya! Huhuhuhu...


Nila  antara blogger yang aku anggap sifu.... Selain dari banyak tolong aku, diorang ni sangat peramah... Kalau tak caya korang gi la singgah2 n kenal2 kat blog diorang... Huhuhu... Dan di kesempatan ni aku nak ucap gak terima kasih kat korang semua yang selama ni sudi datang ke blog aku yang tak seberapa ni... Thanks! Sayang korang ketat-ketat!


p/s: harap nanti aku mampu jadi macam diorang... Kemon pon!

{ 6 comments... read them below or add one }

puanbee said...

wahh terharu deh ! selain akak diorang yang berempat tu memang baik hati dan dah lama jugak kitaorang kenai2 hee..

puanbee said...

eh lupa syayang2 dia jugak , and kak mimi tu dah mcm kakak akk jugak !hee

shahrihan said...

insyaAllah..sayanakhiburan akn jd mcm diorang jgk nanti..amin..
sama2 lah kita usaha dlm dunia blog ni..hehe
gud luck..(",)/

Ct Aja said...

Tahniah, follower pon da hmpir 1ribu....skang tuan py blog ni kn jd sifu, sy jd ank murid plak..hheheeeee

kiz said...

tunjuk ajar ku sifu... semoga terus berjaya..

sayanakhiburan said...

puanbee : thanks tau akak selama ni tolong saya...

shahrihan : bukan saya je jadi macam diorang, kita semua akan jadi macam diorang tau... Sama-sama kita doa k?

Ct Aja : Follower ramai tak tentukan kita otai tau... Awakla otai saya sebab komen macam cik aja la bagi naik semangat! Thanks!

Kiz : haa... ni sorang lagi otai kita... Huhuhuhu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!