Contest : Daftar Ipanelonline & Menang RM100

Posted by sayanakhiburan on 31 May 2011

STICKY POST!!!


Assalamualaikum semua! Tengah ketaq ni first time nak buat contest... Huhuhu.... Tak tau la dapat sambutan ke tak tapi aku harap korang semua dapat join my first contest ni... Huhuhu... Macam mana contestnya? Huhuhu... Sila lihat bawah yer....


1) Buat entri bertajuk " Contest : Daftar Ipanelonline & Menang RM100"
2) Copy banner di atas letak dalam entri korang dan linkkan ke entri ni
3) Yang ni paling penting dalam contest ni...

  • Daftar iPanelonline (daftar kat link sini je tau) (sapa yang tak tau apa itu iPanelonline boleh klik sini)
  • Isi maklumat korang (hentam saja tapi yang penting email dan nama penuh guna yang betul)
  • Sahkan pendaftaran korang kat email yang korang bagi masa daftar iPanelonline tadi
  • Setelah dah sah, korang tulis macam ni kat entri korang :
          Nama penuh : (nama yang korang daftar iPanelonline tu)
          Email Korang : (email yang korang daftar iPanelonline tu)

  • Aku akan check korang punya nama, sama ada korang dah daftar atau belum (elak penipuan)
  • Lepas tu korang tag sorang rakan blogger korang (pastikan dia tahu yang dia ditag)
  • Lepas tu?? Apa lagi, submit url entri korang kat ruangan komen entri ni yer...

1 Orang akan dipilih sebagai pemenang HADIAH UTAMA dan 5 orang akan diberi HADIAH SAGUHATI... Hadiahnya berupa :

Hadiah Utama

Wang berjumlah RM100

pic rembat google


Hadiah Saguhati

Topup maxis/celcom/digi

pic rembat google gak

So... Apa lagi.. Jomla join... Huhuhu... Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Mei 2011... Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah dan pemenang akan diumum pada 2 Jun 2011... K, thanks! Bye!


p/s : Contest akan terbatal sekiranya bilangan peserta kurang dari 20 orang kerana penganjur akan membunuh diri disebabkan contest tak mendapat sambutan... Harap maklum... Huhuhu

{ 67 comments... read them below or add one }

elis wanie said...

nak hadiah hahah

Ct Aja said...

wa, yang da daftar sblm ni leh join tak...hi3

sayanakhiburan said...

Ct aja : ta boleh... huhuhu

elis wanie : join ler.. huhuhu... tak guna modal pun... huhuhu

puanbee said...

dah daftar cam akk ni ? huhuh

Miecyber said...

Menarik ni...

Osama Laden seorang Idola

Mrs.Yie said...

haha bijak bijak.. :) tahniah sebab dah pandai buat contest.. :)

sayanakhiburan said...

puanbee : ta boleh! huhuhu

Mie : jom ler join...

Mrs. Yie : tengokla sapa otainye... Akak2 n abg ku sekalian... Huhuhu

hazeim said...

wah...!.nk macukla..hee

Aeekawa said...
This comment has been removed by the author.
sayanakhiburan said...

hazeim : jom la join! huhuhu

Ct Aja said...

hahhahaaa..... xaci...

sayanakhiburan said...

aeekawa : mari la berkontest bersamaku! huhuhu

ct aja : kat india la aci... hahaha

hazeim said...

cmne nk tag member blogger??

sayanakhiburan said...

hazeim : tulis nama blog dia dan link kan nama tu dengan url blog dia... pastu gitau la kat dia yang dia dah ditag kat entri ko... ok?

♥Aien Najwa♥ said...

Contest..Contest..& Contest..^_^..

herm..kurg dpd 20 yg Join t'btl ey??..
Errrrmmmmmmmmmm..^_^..

Okla..i'll try..^_^..

hazeim said...

ok2...tq:)

una ped0ra said...

http://unapedora.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

sy joinn :)

sayanakhiburan said...

tu dia... org pertama mai dah... huhuhu... thanks una sebab join!

mommie yuyu said...

yuyu join, ada silap bgtaw eh

http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipaneonline-menang-rm100.html

sayanakhiburan said...

thanks mommie yuyu...

puanbee said...

wekkk..haha

hazeim said...

ehem3..hazeim nk masuk nie..hee

http://hazeim-miezah.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

Bella Bell said...

tapi saya dah daftar lama dah..hehehe~~~

Fantastic Ajane said...

alamak sy da join ipanel la..

sayanakhiburan said...

Bella & Fantastic : hahaha... ta boleh join! wekk!! :-P

hafiz hafizol said...

seyes x leh daftar... Muahaha... knpe knpe knpe???

hazeim said...
This comment has been removed by the author.
hazeim said...

saya da tukar nama nan email

http://hazeim-miezah.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

saya joinnn.!

NAWWA said...

CMNE NK LINK KN KT ENTRI NI??
BRU LA XTAU..(CAPS LOCK ROSAK MYBE )
HAHA..

sayanakhiburan said...

hazeim : nanti saya check balik

Nawwa : awak letak je la link entri ni kalau tak reti... huhuhu :-P

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

join

Nana said...

sebenarnya saya xingat saya dah pernah register
tadi nak try register
dia kata email dah tu dah pernah register..

sayanakhiburan said...

nana : sorry... kalau dah register tak bole join contest ni... kalau nak join gak, daftar guna emel lain lak... huhuhu

Sya Isya said...

ada kekeliruan di sini, tadi dah daftar, klik dari blog ni, tapi tak tahulah termasuk under you or not. leh tolong cek x? ID: syaisya

sayanakhiburan said...

syaisya : ada2.... boleh dah join contest ni... huhuhu

miss ryrinn _ angin said...

saaiful : saya join . check la kalau ade salah ke . tq !

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/05/kencang-contest-daftar-ipanelonline.html

salam

bloGGer sTory said...

saya joinnn..kalau ade silap gtau tau ! thanks ^^

http://farinifroggycatoons.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

khalidahmacambaguss~O_o said...

saye join..!!

http://khalidahkuaci.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

tq tuan rumah..:)

Adeela Oh Lala said...

sy dah joinn ! :P
http://adeelaohlala.blogspot.com/2011/05/contestdaftar-ipanelonline-menang-rm100.html

sayanakhiburan said...

khalidah : thanks... anda dah layak join!

Adeela : cik deela tak lengkapkan lagi pendaftaran sebab nama cik deela takde dalam senarai yang daftar....

mama shifa said...

Mama shifa join
mama dah register sila check yah

http://mamakawai.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

anysspunyeblog said...

dah join..
http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/05/contestdaftar-ipanelonline-menang-rm.html

umiliza989 said...

assalam...
akk join yer...harap-harap boleh menang hadiah utama.

nama penuh daftar ipanelonline:norliza binti mohamad yunus
email:norlizam5@gmail.com
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

umiliza989 said...

ek yer kalau adr kesilapan n inform balik

Syima Emi said...

salam

dah join

http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

follower id: Syima Emi

inihidupaku said...

saya dah join... bagi menang yer... Hehe

http://ceritakikato.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-menang-rm100.html

NOOR FATIN said...

dah!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

:)

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

TQ

Cute MuM said...

cute mum memang dah lama daftar..
tak boleh join eh?

mad khaz said...

join bro,nice contest.

thanks for the info :)

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-119-contest-daftar-ipanonline.html

sayanakhiburan said...

thanks sp yg dah join...

[sutera kasih] said...

before ni sy dh pernah dftr ipaneonline, tp tak dpt2..pelik huhu..

sayanakhiburan said...

try la daftar lagi sutera kasih... bole join contest ni... huhuhu

diana II said...

join!!

http://d3y4n4.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

Dinda Kanda Collections said...

dah buat..cheeck it ou yah!!

http://dindakandacollections.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

cik bulan said...

http://cik-bulan.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html

cik bulan said...

uh..saya xleh masuk..xtawu knape..dah tuka email pown still jadi sama..*surrender..==.=''

ki said...

nak peraduan gempak..join http://peraduan.co.cc

abiey said...

jom join http://jokegurl.blogspot.com/2011/05/segmen-mencari-100-blog-list-utk.html

amranaiman said...

wow byknye adiah!! wow!!

islam mumtaz said...

salam.. wah sayang sekali.. saya teman dari indonesia tidak bisa mendaftarkan diri.. ada caranya??

Sya Isya said...

dah join contest ni
http://syaisya.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang-rm100.html

3DDiE® said...

bro...cam mn lau gua dh register bnd nie...leh join jgk x...huhu

ainulb said...

apsal xberjaye nk register ek..da 5-6 kali try..adeh..

sweet heart said...

atoyai tak sempat nak join., next contest lahh..

waN Mohd Salim said...

tumpang lalu sekejap

sangat setia said...

ahha. sengal. bru nk join.

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!