Sedih! Nak bunuh diri!

Posted by sayanakhiburan on 01 June 2011

Uwaaa... Sedihnya rasa... Rasa macam nak bunuh diri! Mana taknya... Contest yang aku buat tak dapat sambutan... Hmmm... Nak tau contest apa? Contest ni Contest : Daftar Ipanelonline & Menang RM100...


Hmmm... Takpela... Thanks sape-sape yang dah join... Thanks sebab sudi gak join first contest aku... Ni dia peserta yang masuk...

http://unapedora.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipaneonline-menang-rm100.html
http://hazeim-miezah.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html(tak complete)
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html(tak complete)
http://farinifroggycatoons.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://khalidahkuaci.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://adeelaohlala.blogspot.com/2011/05/contestdaftar-ipanelonline-menang-rm100.html(tak complete)
http://mamakawai.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/05/contestdaftar-ipanelonline-menang-rm.html
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://syimaemisukahadiah.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://ceritakikato.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-menang-rm100.html
http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html(tak complete)
http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-119-contest-daftar-ipanonline.html
http://d3y4n4.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://dindakandacollections.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://cik-bulan.blogspot.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang.html
http://syaisya.com/2011/05/contest-daftar-ipanelonline-menang-rm100.html

Walaupun tak ramai dan ramai tak complete... Aku terharu sangat, ada jugak yang sudi join.... Dengan ni, aku nak maklumkan yang contest aku terbatal disebabkan kurang sambutan... Terima kasih...

p/s : perlu banyak lagi belajar....

{ 8 comments... read them below or add one }

miss ryrinn _ angin said...

rasaaa nak bunuh diri jugak lah . da laaa link blog kita takde kat atas kan pastu contest batal pulak .


daa join daaa . sobbsss :(


merajuk setahun ngn saiful / ahaaa~

shahrihan said...

xpe2...lain kali cuba lg..
sori xsempat nk join..
bru leh on9 sbb umah xde wifi..

dwaty said...

tak tau pun ... tu yang tak join... hehehehe

Rizwan Ewan said...

baru nak join ~huhu :'(

NOOR FATIN said...

ala kenapa batal? skrg2nya pilihla satu pemenang scara random sbg penghargaan kpd yang join.

Miecyber said...

Gabatte ne...

Hidu gam

sayanakhiburan said...

noor fatin : dah awal2 buat syarat macam tu... dh down dh... rs mls dh nak buat contest pasni...

una ped0ra said...

kitee un rase nk bnuh dri ugk .

hahaa ;p

ta dpt sratuss ;p

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!