Jom Tengok Payudara Wanita Wahai Lelaki!

Posted by sayanakhiburan on 06 July 2011



Opsss!! Entri panas!!! Huhuhu....Ni bukan entri lucah ok.... Dan bukan jugak entri nak ajak semua lelaki buat perkara tak senonoh ni tapi ni just nak kongsi dengan korang pasal satu artikel ni yang aku jumpa kat Facebook... Huhuhu... Nak tau artikel apa? Tengok bawah ni....



Haaa.... Amacam? Apa pendapat korang pasal artikel ni? Huhuhu.... Apa lagi... Cer komen, cer komen.... Huhuhu...


p/s: Lelaki sure nye lah suka... Tapi tak termasuk aku taw... Hahahahaahahahah

{ 20 comments... read them below or add one }

..cik gugu.. said...

hahah lelaki mmg ...

aku & Fantasi said...

nak pnjang umor je kne tgok payu dara..what the...kalau dah tbe mase mati tu mati jugak la...hahahha

sabree hussin said...

ajal dan maut urusan tuhan.. buat la apa tips sekali pun.. sampai masa said babai jugak

FYA PELANG! said...

errr.

Miss A said...

rasenye mcm pernah dgar berkaitan dgn hal ni.huhu :)

sham said...

tapi mmg ade kebenarannya... ia dpt menurunkan tekanan darah dan mcm memberikan suatu ketenangan kpd lelaki... hahaha...

tak percaya ke..?

Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

noonaQQ said...

tak masuk akal la..lau nak pjg umur,kena selalu solat mintak kat ALLAH supaya dipermudahkan rezeki,dpanjangkan umr dan sihat tubuh badan..bukan tgok bnde yg x senonoh ni..lain la suami istri..haish~

nurathirahkaman said...

itu semua berdasarkan teori saintifik saja..

KRL kaprileader said...

bole menyelamatkan manusia yg tgh nazak x?? hehhe

HARITH ISKANDAR said...

ooo patut la pompuan skrang suke pakai dedah2 payu dorang kan?sbb nk panjangkan umo kite lelaki la..so patut kite kene terima kasih kat dorang la..lg pon kan ade kajian mngatakan yg umor lelaki lebih pendek dr wanita kan?sebabnya wanita kuat bebel..so kire ni timbal balik la..haha..errr ape je la yg aku merepek ni..jangan mara aaa
-peace NO WAR-

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

ade ke pulak?
ape pn ta blkey..

Terbelog said...

takut lain
yg pnjg he3

Nizam Ijam said...

adoi....mcm tu ka???hu2


” Nizam Ijam Dot Com”

nurhamizatulzullraooh said...

ya ke bleh caya ke?tp ajal maut,jodoh ptemuan Allah yg tntukn kita hnya mrancang..laki mmg suka pkara2 mcm ni..kdng2 ppuan xdedahkn aurat@mmkai pkaian yg mjolok mata pun diorg msih lihat cara yg lain plak mcm video pornografi

Hafizzi Aziz said...

kah3..kena tgk tiap hr lah cmnie..kah3..

Anonymous said...

sesungguhnya carilah barang yang halal...tengok tubuh wanita yang halal..iaitu isteri..panjang umur insyaallah..:)

Quick said...

Best juga kalu begi2,tiap2 hrlh muka becop lima jari...haha

BLADE EDGE said...

huhh! xleh pecaya langsung!!

HAFIZAL said...

biar betul nie....mana faktanya

Anonymous said...

pegang kopek,jolok tut

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!