Jangan Makan KFC! Sebab....

Posted by sayanakhiburan on 05 July 2011



Menjijikkan,meloyakan dan pengotor.... Itulah yang aku boleh describe pasal KFC sekarang... Dulu bole la kata hingga  menjilat jari lepas makan tapi lepas aku dah tengok beberapa video ni, aku rasa aku takkan makan lagi KFC... Yela... Mana taknya... Korang bayangkan benda yang korang makan tu dipijak... Contoh lagi senang... Kalau gula-gula yang korang nak makan tetiba jatuh... Korang nak makan tak? Mesti tak kan? Inikan pula makanan yang korang nak makan ni dicalit-calit di kaki... Lagi tak la kan? Tapi kalau korang tak setuju dengan pendapat aku... Mari kita layan video bawah ni dulu...



Amacam? Nak makan tak ayam KFC tu? Yang sakit hati tu.... Bukan berlaku kat luar negara tapi kat MALAYSIA.... MELAYU pulak tu.... Babeng tul... Tak cukup lagi? Tengok bawah ni pulak....


Haram J betul! Macam perah peluh dari kain tuala je minyak tu.... Siap pesan... Spicy jangan makan ek hari ni... Besok bole makan... Sebab baru tukar minyak... Mende pe ni?? Aku rasa terhina sangat... Macam aku ni orang bodo je makan KFC bila tengok video tu... Tak hot lagi? Tengok lagi satu lagi ni... Kompem terbakar hati korang!!


Waa... Express! Ambik dari dalam tong sampah makanan yang tak abis lagi... Terus dibungkus bawak balik.... Even ni bukan kat Malaysia tapi... Pandangan aku tetap sama kat KFC... PENGOTOR!!! Kompom aku takkan lagi makan KFC lagi pasni...

Okla... Tetiba rasa nak temuntah... Sebab tadi baru lunch dengan KFC... Bye2!!

p/s : Eeeeeuuuuuuwwwww!!! Wuuuuuueekkkkkk!!!

{ 14 comments... read them below or add one }

PinKy MoMMa said...

macam kena sabotaj dgn pekerja sendiri je..
ni mesti ada kes tak puas ati ngan majikan so kuarkan video ni..

nana fazlina said...

da berzaman aku xmkn kfc . geli kowt !

Miss A said...

uishhh,tanak lah mkn kfc lagi! huhuk

Farhana Basri said...

eeiii, jijik nya. rasa nk mencarut je. gggrrrrr!!!

Elie Lily said...

semalam baru pas makan kfc! T__T

tiefazatie said...

err..adui la..nsib jrg2 mkn nie tau

btw kalu rajin tlg komen n3 ifa ek..

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq so much!

i am S!L4H.. said...

weh. bia betikkk. x nak tgok video.
bace pon mcm nk tmntah dh je. adehhhh

che timah said...

ksiannnn

Siti Arfah said...

Mmg dh lma boikot kfc pn, lme dh xmkn. Mkn rfc je. :)

CekWa said...

apasal KFC jd begini!

Anonymous said...

betoi jadi ke??
itu hari kwn aku 2 minggu tk g skola sbb kene makanan racun sbb makan kfc nye bubur..

Quick said...

Mungkin pekerja KFC tu org kaya, sanggup byr peguam bila di saman berjuta-juta oleh pihak KFC.

Nur Hazlin said...

aku mmg dah target kfc dari dlu. kahkah. memang aku jarang makan sebab bg aku tk sedap pun. makan pun kalau mak aku dah beli, so taknak kecewakan hati dia T.T. tapi video kedua takleh play lah bro :c

Anonymous said...

dea bukan tak puas hati ngan majikan , maybe sbb nak pesan kat org ramai yg kfc tak bersih . ape laa .

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!