Payment Pertama Dari iPanelonline.com!!

Posted by sayanakhiburan on 26 March 2011

Hahahaha... Hari aku gembira setelah lama mempromosikan ipanelonline.com.... Akhirnya tiba giliran aku nak buktikan benda ni bukan sia-sia aku buat... Huhuhuh.... Kepada yang tak tau ipanelonline.com tu apa, korang tengok sticky post aku ni... Buat Duit Tanpa Tingkat Trafik [iPanelonline.com].... Ada sesetengah tak caya benda ni... Ada orang kata benda ni scam tapi korang tengok bawah ni.... Hasil aku main-main dengan iPanelonline...



Tengok betul-betul... Nama aku kan?? Memangla tak banyak seperti apa yang korang impikan... Tapi, dapat jugak duit kan?? Huhuhu...So, kesimpulannya benda ni tak menipu... Cuma korang kena pandai or teka-teka survey ja... Huhuhuh... Aku pun kadang-kadang kantoi gak jawab survey tu... Kepada yang tak join tu, korang rugila... Sebab benda ni bukan payah pun... Jawab survey, dapat duit... Huhuhu.... Kalau korang nak daftar or nak tau macam mana nak dapat duit dengan iPanelonline? Tengokla entri ni... Buat Duit Tanpa Tingkat Trafik [iPanelonline.com]...


p/s : Nak gi seluaq jin!! Hahaha...

{ 12 comments... read them below or add one }

mrs.sabri said...

saiful..kak mimi pun dah dapat 5rgt dari ipanelonline..hari tu saje nak test btl2 dia bayar ke tidak..jadi bila dah cukup 5rgt,akak test la tebus point tu..dalam masa seminggu dia proses..sekarang dah dapat..hehe

mrs.sabri said...

cuma k.mimi masih tak pandai mcm mana nak transfer duit dari akaun paypal tu masuk ke akaun bank kita..saiful tlong ajar sikit..hehe

Saiful Nazmi said...

akak mimi... tula ramai dah cahout tapi just rm5... tu saya try nak cashout yang banyak sikit... nak tengok diorang bayar ke tidak... huhuhu...

akak mimi... senang je rasanya... nanti saya try buat tutorial ek kak? huhuhu...

syzwnsrwk said...

kena tggu bulan 9 bru boleh buat PayPal (T_T)

mykhalis said...

wat tutto nak wat akaun paypal skali..hehe.. mmg khalis ni malas nak mencari banyak2 tempat..dapat 1 tempat rujukan baru best

mrs.sabri said...

tolong buat tutorial secepat mungkin hehe..

Saiful Nazmi said...

syzwnsrwk : eh? Kenapa plak?

khalis : insyaAllah... huhuhu... Untukmu sanggup ku buat apa aja... huhuhu

kak mimi : yap akak! tapi jap... nak gi beli seluaq jin sat... huhuu

NiSha said...

saiful.. belanaja la ..

safura zahari said...

bestnya.kalo pasang ni dye tak sama mcm nuffnang kn?tak pe kan letak both.

nur ikhyar dee said...

wah..wah tak sabarnya...
nak jugak...

| gad1s s0ypans | said...

benda nie jwb survey ape....???
camna nk taw dy bg survey kt kita....???
huhuhu....
)=

syaz said...

hi tuan blog....saya nie bingung sekali,,
saya dah mula menjawab survey kat ipaneonline nie...mata pon dah cecah ribu..satu hari tu, saya cuba tebus mata untuk rm5 dulu..saya semak status penebusan sy sudah "disemak"..dan saya pon check akaun paypal..tapi habuk pon tak der..sedehh....adakah saya salah mengisi maklumat akaun saya...boleh kah tuan blog ajar saya bagaimana mau isi maklumat akaun kita kat ipanelonline tue? apa yang patut di isi untuk ini "Membayar Zhi Fu Bao:"...saya masukkan email paypal sy..betul ke? sgt bingung tak tau nak rujuk kepada siapa..kebnykan tutorial saya jumpa semua rujuk kepada halaman web ipanelonline yang lama..sekarang dah upgrade website ipanelonline nie...please help me...thanks.

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!