Tak sabo nak tunggu hari Isnin!

Posted by sayanakhiburan on 23 July 2011

Assalamualaikum semua!

Todia.. Ramai no orang blogwalking... Hehehehe... Huhuhuhu.... Lama aku tak update blog... Rasa macam dah dekat 1 bulan... Bukan apa... Aku sibuk sangat la ni... Sejak dah semester akhir ni, macam-macam kena buat... Hmmmm...

Berkenaan dengan tajuk entri ni, mesti korang pelik kan, nape aku tunggu hari Isnin ni... Padahal tengah cuti sedap-sedap ni... Sebab......... Jeng.... Jeng.... Jeng.....


Yeeeaaahhhh!!! Disebabkan elaun aku masuk.... Target utama aku adalah benda kat atas ni... iPhone 4... Huhuhu... Lama kot aku menyimpan duit... Sanggup ikat perut semata-mata nak save duit nak beli handset ni... Hehehe.... Lagipun... Raya kan dah dekat... So, mestila kena tukar handset baru... Huhuhuhu...

Haa... Lagi satu ni, aku nak tanya pendapat korang la... Warna pe yang lagi cun ek? Tolong komen sikit... huhuhu... Okla, setakat ni je aku update... Ada masa nanti aku blogwalking yer... K,la... Bye....

p/s: Tahun ni saja dah tukar 2 kali handset.... Addicted to gadget la katakan... Huhuhuhu

{ 4 comments... read them below or add one }

rara pinkmafia said...

patut lah lame nk nmpak kamu menyakat org.hehehe.wahhhh sanggup tu sbb nk bli iphone 4,hebakkkk.

isma said...

white... nampak smart...

Ct Aja said...

hitam!!! hi3

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

hitam lah sesuai untuk kaum adam !

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!