Yes! iPhone 4 telah menjadi milikku!

Posted by sayanakhiburan on 27 July 2011

Heheheeheh...
Hahahaha...
Huhuhuhuhu...


Aku tersengih ja sejak 2-3 hari lepas.... Hahaha... Mana taknya... Impian aku untuk memiliki gadget impian aku telah menjadi kenyataan... Alhamdulillah... Berkat duit yang aku simpan sikit-sikit, akhirnya dapat jugak aku pakai iPhone 4 ni... Hehehe...

Lepas je aku dapat elaun bulan ni... Aku dengan pantasnya terus bergegas awal-awal lagi ke Celcom Batu Pahat untuk membeli iPhone 4 idaman aku ni... Usaha aku tak mengecewakan sebab kat situ memang ada ready stok... Dan hasilnya....



Taada!! Mintak maaf sebab terbalik... Hahaha...  Aku ambik iphone 4 warna putih 16gb dengan pelan celcom i98... Memang berbaloi-baloi... Hehehe... Okla... Setakat ni je gua update blog... Nak gi main dengan "sayangku" ni jap... Hehehe... Maklumla... Baru dapat... Macam isteri jugak... Awal-awal kawin mana boleh lepas... Hahahaha... K,la... Bobye...!!!


p/s : Sesapa ada apps untuk iPhone yang best, tolongla cadangkan kat aku ek? Hehehe...

{ 3 comments... read them below or add one }

Wadi AR said...

nape sume org dah pakai bende alah ni =.='

khadijah said...

bestnye.. nak i phone 4 gak..hee

Zeera Lana said...

alahaiii jelesnya dia punyer kaler putih !
zeera punyer kaler black tapi tetap sayang dia .
tak boleh berjauhan dengan iphone ku da macam hubby plakk . hehehe :)

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!