Menu Feveret Berbuka Puasa... Pilihan saya? Anda?

Posted by sayanakhiburan on 01 August 2011

Assalamualaikum semua & Salam Ramadhan...


Amacam puasa hari? Still ok ke k.o? Hehehe... Harap-harap takdela yang terkantoi puasa yer... Takde dh alasan "Alamak! Lupa la hari ni dah puasa!" (padahal time sahur melantak macam-macam)... So, takde excuse yer.... Ok, petang-petang cenggini, best gak sharing2 kan... So, aku nak share ngn korang tentang....

MENU BERBUKA PUASA!!

Haaa... Best ni... Tambah-tambah first day hari puasa ni, macam-macam nak makan... Hehehe... Tapi, aku da ada list... List aku nyer feveret menu untuk berbuka... Kira menu ni memang tiap-tiap tahun aku akan cari kat bazar Ramadhan... Nak tau apa? Jom tengok... Hehehe...


1) Murtabak



2) Ayam Golek






3) Air Tebu






4) Popia Basah




5) Gulai Kawah






Haaa.... Ni la list feveret menu berbuka puasa aku... Heheheh... Japgi rasanya nak cari... Hehehe... Camne dengan korang lak? Komenle sikut... Huhuhuhu....


p/s : Nak gerak ke Bazar Ramadhan dulu... Bye2!

{ 4 comments... read them below or add one }

Wadi AR said...

halamakkk. no satu peberet gua beb

azie.azureEn said...

hurm.. saya suka makan chicken chop (bajet omputih :DD)

hehe =P

tadi nak beli air tebu tapi dah abes sebab 2 gerai je jual. T__T

cinnamon.com said...

sedap...bila berbuka hnya mkan sikit je..jgn layan nafsu...

Azrie eiyeitc said...

kuih rizz bakar,,hahaha

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!