Bila la aku nak dapat award, BE???

Posted by sayanakhiburan on 26 February 2011

Ting! Tong! No 5416... Kaunter no 8...

Hehehehehe.... Aku dijemput lagi oleh blog sendiri untuk men'gepost' entri baru... (Koya btul mamat ni) Hehehehe... Related to my title, agak2 bilala aku nak dapat semua 2?? Ada sorang bole jawab x?? Hehehe... Aku dah lama menunggu ni.. Macam menunggu cicak pokke bertanduk!!! Eh2, silap macam menunggu kucing bertanduk ja... Hehehehe..




Jeles gakla melihat ada blog yang freshie atau newbie macam aku ni dah dapat suma benda 2... Ntah macam manala diorang buat.. Ada orang bole tolong gtau sikit? Hehehe... Tapi xpe.. Aku akan teruskan berblogwalking... Dan mengepost entri baru... Nak bagi naik traffic la katakan... Hehe..

"Tetiba terjaga dari tidur"

 Pannnnngggg!!!(Bunyi orang tampar dahi aku).. Apa yang aku post ni??? Ntah pa pe.. Macam x berfaedah je kat dalam blog aku ni... Hehehe... Layan jela entri aku ni yang ditulis ketika sedang mamai baru bangun tidoq.. Hahahaha.. Chow!!!


p/s : kepada abang yang kat bawah ni, tolong la bagi BE kat aku.. Hehehehe...


{ 5 comments... read them below or add one }

little cart00n said...

rebut2 BE!! :)

Saiful Nazmi said...

dh xtau nak wat cmne g.. hmmm :-(

chii said...

xpe..biar lambat..asal selamat..ehehe

Saiful Nazmi said...

yela... ngah berusaha lagi.. hehehe

LUTFI SYAFIQ said...

aku masih tah paham apa itu BE smpai hari ini. buffered earning tu apa sbnrnya aa? hahah

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!