Aksi Pelik Dengan Motor!!

Posted by sayanakhiburan on 30 March 2011

AMARAN : HANYA UNTUK GOLONGAN 18 TAHUN KEATAS.


Ini bukan contest yang memerlukan anda meletak banner atau buat entri... Ini hanyalah entri biasa yang dibuat selepas pengarang tidak mempunyai idea ilmiah yang lain... Huhuhuhu... Just want to share je... Hahaha.... Korang tau apa itu motor? Hahaha... Sapa yang baru lahir tu... Ni la motor... Huhuhuh....


Hahaha... Ok... Berbalik kepada tajuk asal... Korang penah tak buat aksi pelik dengan motor korang? Hahaha... Kalau korang tak pernah, jom la layan bawah ni... Huhuhu...

THE SUPERMAN


"Flying without wing"




Aksi ni aku rasa dah popular dah... Diorang buat aksi ni sebab masa kecik-kecik dulu. cita-cita nak jadi Superman bila ditanya cikgu dalam kelas... Huhuhu...

THE BREAKDANCE


"Gimnastik sat atas ni"




Aksi ni lak terkenal apabila terjadinya revolusi zaman... Di mana mat-mat hip-hop merasa gatal-gatal nak jadi mat rempit setelah mat rempit dijadikan frontpage oleh suratkhabar tempatan akhir-akhir ni... Huhuhu...

CRAWLING 






Aksi ni dilakukan bagi orang yang baru nak belajar naik motor... For beginner la orang kata... Sebabnya, kita boleh merangkak dulu kan? Pastu baru bole berjalan kan? Nampak tak? Konsep kehidupan manusia diaplikasikan... Huhuhuhu....

SLEEPING BEAUTY


"Ngantokla"


Aksi ni sesuai bila korang tengah on da way untuk jalan jauh... Mesti letih and ngantok kan jalan jauh ni? Agak malas nak parking motor or sayang motor korang, apa kata korang buat macam kat atas ni... Sedap gak peluk motor malam-malam... Huhuhu...

FRESH AIR


"Nyamannya udara"
Kepada yang sukakan udara segar, apa kata korang tiru buat macam kat atas ni... Bukan saja dapat hirup udara nyaman... Bahkan dapat aircond free... Huhuhu...


Itu saja yang aku dapat mengarut malam-malam ni... Huhuhu... Dah tak dak idea macam ni la... Huhuhu...Thanks kepada yang sudi baca entri ngarut ni... Huhuhu... Bye!!!

p/s : Jangan tiru aksi di atas... Even di atas jalan raya, atau di dalam bilik korang... Huhuhuhu...

{ 4 comments... read them below or add one }

miss ANGIN said...

gyahaha . dalam banyak2 FRESH AIR paling cool :)

leeza said...

yg breakdance tu smart giler!!:)

Ct Aja said...

hahaha....."sleeping beauty" yg plg cool...giler siap wat bntal golek...hhuhu

^pasu bunga^ said...

saya plak pernah wat gaya amik corner cecah tanah..sampai bebetul cecah...srrreeeetttt..abis calar badan~~

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!