Eksklusif : Gambar Operasi Samak Di Kedai Kopi Gelatin Babi

Posted by sayanakhiburan on 31 March 2011

Ini adalah sebahagian gambar Operasi Samak Di Kedai Gelatin Babi..... Di bawah ni kita dapat lihat aktiviti-aktiviti yang dijalankan dalam operasi ni... Check it out...





Untuk mengelakkan blog ni lambat loading... Saya buat readmore... Minta maaf di atas kesulitan tersebut... Jika nak tengok lagi, klik la readmore yer...


















Itu ja gambar yang dapat tunjuk... Sebab banyak VIDEO je... Tak tengok video? Nanti aku uploadkan kat blog aku ni... Aku harap korang bersabar ek... Aku tak tipu punye sebab aku berada di situ semasa operasi itu dijalankan.... Untuk yang nak tengok video, tunggu kemunculan entri... Eksklusif : Video Operasi Samak Di Kedai Gelatin Babi...


Entri yang berkaitan...


Kopi Campur Gelatin Babi.. Angkara siapa??

Eksklusif : Operasi Samak Di Kedai Kopi Gelatin Babi

{ 10 comments... read them below or add one }

laylie mdnoor said...

Entri yang sangat bagus! Keep it up!

Pacek ABU sifir said...

bagus2 dedah kan kgiatan dorang hehehe
keep in touch yaa


jom bace supermak cz kat sini ade something yang saya nak tanye.neh link nye
http://cikabusifir.blogspot.com/2011/03/nak-jadi-supermak.html

Jierah said...

nauzubillah. mcm2 bende yg jadik.

Tuan Penasihat said...

bagus.
share la cara camna diaorang samak kedai tu.
nak tengok jugak.

~syue~ said...

yup,nk tgk cmana dorang samak. cepat2 nk tgk vdeo.

Saiful Nazmi said...

di minta sabar ye... tengah upload ni... heheeheh

Cikya said...

okeh, dah datang...
samak tu perlukan kos yang besar kan ??
adeh!, entahlah.
penguatkuasa undang-undang ko apo masalah nya.. ^^"

NuR 'aQiLaH said...

eeeeeeeee mencarut.. huhu -_-"

... said...

as salam..

wah! rupanya ini la ugutannya~
hoho~

=)

hm..melayu Islam

@_@"

puanbee said...

uit ..kedai melayu ada gelatin ??

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!