Melda Ahmad.. Sweetnya Lagu!!!

Posted by sayanakhiburan on 18 March 2011



Hahahaha... Peewit!! Peeewit!!!

Korang kenal tak sapa ni? Rugi korang tak kenal dengan awek ni... Sebab awek ni dah mencuri hati dan jiwa budak-budak indie sejak kebelakangan ni... Termasukla aku... Hahaha... (biarpun Ana Rafali menang AJL).. Even korang akan kata aku tak update, tapi demi nak mengupdatekan blog aku, aku review gak awek ni... Hehehe...

Sapa dia??

"MELDA AHMAD"


Haa... Kenai tak lagi?? Aku buat review pasal dia ni pun sebab aku dah dengar lagu-lagu dia... Adoyai! Mak aiii! Banyak sedih woo dan sangat bermakna ooo... Tambah-tambah dengar lagu PUTUS plak kan... Kompem hati gua cair teringat awek lama gua... Hehehe... Dalam hati ada swimming pool beb... Hehehe... First aku dengar pasal awek ni dari lagu yang dia feat dengan Sugar Love Cookies iaitu lagu Kau dan Aku... Sedap siot lagu-lagu dia ni... Kalau korang berminat dengan dia, taip Lawak dan.... Eh2... Silap tulis pulak... (Padahal saja taknak padam... Hahaha).. Kalau korang berminat nak dengar lagu dia bolela download lagu beliau di bawah ni...  Sebelum tu, aku kasi sampel korang dengar lagu dia... Hehehe...


Haa... Amacam? Best? Nak lagu ni download la link kat bawah ni... Mediafire... The fastest link in this world... Huhuhuhu...

==DOWNLOAD==

>> Putus - Melda Ahmad
>> Kimia - Melda Ahmad
>> Kau dan Aku - Sugar Love Cookies feat Melda Ahmad
>> Baru : Aku Adalah Aku - Melda Ahmad

{ 3 comments... read them below or add one }

Dhiaqiud said...

Ni melda yg cite gadis semasa sunsilk ker??

Saiful Nazmi said...

Yup! Gadis semasa sunsilk tu la...

mykhalis said...

khalis tak melayan dah artis lepas jumpa dunia blog nie..hehe.

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!