My First BE! Thanks Abang Nuffnang!!!

Posted by sayanakhiburan on 01 March 2011

Assalamualaikum semua... Hehehehe( Senyum panjang lebar)

Hari ni aku nak gitau and share ngan korang tentang....

"AKU DAH DAPAT BE!!!"

Hehehe... Aku tak sangka semalam merupakan hari pertama aku mendapat BE... Tak sedar langsung... Sedang aku berblogwalking semalam, tetiba aku dikejutkan dengan kehadiran banner yang seperti kat bawah ni...


Mula-mula aku tak percaya sebab aku check akaun nuffnang aku tak tulis apa-apa pun pasal BE ni... Siap aku tanya abg teror lagi untuk mengesahkannya... (otai pasal BE nih... hehehe)  Dia kata...

sah la tu BE... check kat akaun nuffnang la

Dan pagi ni aku dah check akaun nuffnang... Dan inilah hasilnya.... Hehehehe....


Alhamdulillah... Aku besyukur sangat..... Terima kasih Nuffnang sebab kasi kepercayaan kat blog ni untuk pasang iklan... Hehehe... Kepada yang belum ada BE, jom teruskan usaha.... Chaiyok2!!! Chow...



p/s : sekali lagi, thanks nuffnang!!!

{ 21 comments... read them below or add one }

gadis kepastian said...

tahniah...gk pown ada be jugak..t ajin2 la klik2 ea..hehehe....first be gk pnya xsempat nak raikan sebab jarang chck nuff..second be bwu perasan....huhu...

Saiful Nazmi said...

hehehe... ni pun rasa macam nak datang be kedua je... sebab tetiba da iklan celcom... hehehe

DaHLia said...

tahniah :D
semoga terus membakar semangat nak berblog..

Saiful Nazmi said...

thanks dahlia!! harap2 mcm 2 la... hehehe

inanur@TH said...

Tahniah!
Moga bertambah murah rezeki.
Aminnn...

Saiful Nazmi said...

thanks akak... Hehehe... Harap akak pun pun berjaya...

kiz said...

tahniah laa..kalau terus aktif mungkin berderet lagi BE masuk..hehe

Lorna said...

congrats!! :)

@e_da said...

tahniah..semoga akan bertambah BE tu

Saiful Nazmi said...

thanks all... blogwalking tetap aktiviti harian... hehehe

Nurul Atika said...

congretz... ika x dpt lg pun. mudah mudahan murah rezeki, dapat laa.. x mngharap sangat pun..

A'IM said...

tahniah bro..keep up

misz sheyla said...

tahniah..wa dapat BE..syiokkk bangat

nuruljannah sukhri said...

tahniah...pasni kena rajin dtg klik2. tlg tuna rumah...

Atin said...

Tahniah2!!..hehe..

c-tea said...

wah..sebenarnye ct xtahu apa itu be...siapa boleh bantu ct??bgtahu la ape itu be..tu je ct nak tahu

nelly said...

tahniah2 ....

Cik Rimau said...

Hoho.. tahniah yer.. Cik Rimau pun pernah dpt.. tp kalau dpt pun, bukan Cik Rimau sedar pon itu be ke bukan.. hak hak hak

:: Zanna :: said...

wah!!!! tahniah... selalu bw yer.. ^_^

Nur Hanani said...

Tahniah..best tu :)

Entri Terkini: Wow..Kini keunikan Legoland ke-6 didunia boleh didapati di Malaysia..

cari duit said...

Brp paling tinggi BE yang pernah sapa2 kat sini dapat sebulan??

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!