Income iPanelonline vs Nuffnang

Posted by sayanakhiburan on 11 May 2011

Assalamualaikum semua!

Hari ni aku nak share dengan korang perbezaan earning semasa yang aku dapat hasil buat 2 program yang tengah hangat sangat sekarang iaitu iPanelonline dan Nuffnang... Jom tengok...

iPanelonline


Kalau korang tak tau apa iPanelonline ni korang boleh rujuk sini... Kalau korang nak daftar pun boleh daftar kat Contest : Daftar Ipanelonline & Menang RM100... Kalau korang daftar kat sini boleh masuk contest yang aku buat tu... Terbuka untuk orang yang tak daftar lagi saja tau... Haaa... Ok, jom tengok earning aku selama 4 bulan aku buat benda ni...


Banyak tak? Huhuhu... Bole lah tahan... Sekarang aku top 5 earning kat iPanelonline tu...

Nuffnang



Yang ni aku rasa aku tak payah terangkan kot sebab aku rasa semua blogger kenai dengan Nuffnang ni kan? Hampir semua blog aku tengok ada iklan daripada Nuffnang ni.... Jom tengok earning aku dapat berapa selama 4 bulan aku join program ni...


RM49.39... Boleh la tahan... Lagi 70 sen lagi aku nak cashout... Rasanya bulan ni aku boleh cashout sebab aku baru dapat BE baru... Nak tau BE apa? Klik sini...

Itula saja perbandingan aku antara 2 program yang aku buat ni... Rasanya iPanelonline  lagi lumayan... Jawab survey ja boleh dapat earning banyak tu... Hehehe... Tapi, aku akan setia gak kepada Nuffnang sebab iPanelonline ni tak jejas status "gelihati" ... Hahaha... K,la Bye!

p/s : bukan nak tunjuk tapi nak bagi semangat....

{ 9 comments... read them below or add one }

Rozuan Ismail said...

lumayan jugak nuffnang awak ye.huhu.dapat BE plak.lagi la banyak

Ronaldmohoni said...

boleh tahan juga tu.Nal dah join

cinonex coreyan said...

aku dah lame nak tanye pasal ipanelonline ni kat kau..aku dah lame daftar..tapi nape selalu tak layak untuk jawab survey tu??adakh kene berhati2 dalm jawab soaln atau tak perlu menjadi seorang yg jujur??

lepas tu nape bila jawab survey tu..mata tu tak naik pun??agak2 ko tau tak masalh aku..=)

shandye. said...

setahun dapat cash out nuffnang dua kali. not bad la eh?

tak tau plak pasal ipanelonline ni. mcm menarik je... hehehe....

mama shifa said...

banyak giler tu
ajar mama dong
mama dah join contest kamu
so far mama da jawap 2 survey..kene invite org eh

KotakHitam said...

ipanelonline ni memang best....

Liena Cutez said...

wahh..kaya2..hehe :)

http://innit.nuffnang.com/view/1564171/dapat-2-be-dari-nuffnang-

Geogy said...

Bestnya awak... dah jadi kaya lah?! Hahaha... :P ipanelonline nie macam bestnya... :)

anna said...

macammana nak guna paypal ni......saya dah daftar ipanelonline ni.....tak tau camner nak cashout kan....huhuhu...boleh bantu?

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!