Penangan Cerita Juvana Tv3

Posted by sayanakhiburan on 02 May 2011

Assalamualaikum semua! Hahaha... Malas rasanya hari ni nak update blog tapi memandangkan aku ada cerita yang agak best nak kongsi dengan korang.... Itupun kalau korang anggap bestla.... Hahaha... Korang penah tengok cerita kat bawah ni?


Yala... Cerita Juvana kat TV3... Mesti korang baru pas tengok kan? Serupoloh kita... Huhuhuhu... Cerita ni memang mantopla.... Tambah-tambah ada pelakon yang kian meningkat naik iaitu Zahiril Adzim... Memang mantopla.... Haaa... Kembali kepada topik utama... Nak tau tak hebat tak hebat cite ni kita tengok gambo kat bawah ni....



Hahaha... Penangan cerita Juvana kat Tv3 ni memang kuatla... Satu rumah berkumpul depan tv tadi.... Tak penah-penah aku tengok tv kat rumah sewa aku dipenuhi ramai penonton... Hahaha.... So, for conclusion... Drama Juvana kat Tv3 berjaya mengeratkan sillaturahim di antara kami satu rumah.... Pullstop. Noktah. Titik. Bye!


p/s : Alangkah best kalau time rancangan Forum Hal Ehwal Agama Islam kat Tv1 penuh macam gini jugak kat tv... Huhuhuhu....

{ 14 comments... read them below or add one }

Bella Bell said...

pehhh..best sangat ke cerita tu??xpernah tgk pon..teringin gak nk tengok..hehehe~~

HAJAR hasan said...

errr... cerita ni, sgt bags utk bg pengajaran kpd remaja skrg.

psstt: wee~ ajaklah kengkawan tengok forum hal ehwal agama tu. insyaALLAH, dpt jgk pahala. ;)

sayanakhiburan said...

bella : rugila tak tengok... best kot ada zahiril adzim... huhuhu

hajar : huhuhu... entohla... tak tau nak wat cmne... huhuhu

Haziq Yaacob said...

best ouh citer tu :)

Cik Nyna said...

sopan betul cara tgk tv . ;p

shahrihan said...

Best ke cite ni??teringin gak nk tgk...
tp xleh tgk la..xde tv kt sini...
nk tgk on9 lak,tenet slow...hihihi

cayrol said...

lupa nak tgk cite tue hari nie... minggu lepas ade tgk. Cite nie best...

Aplikasi percuma Chrup Chrup untuk iklan di blog

RedVixen said...

baru tengok tadi 1st time :)

amna said...

teringin nak tengok tapi di tv hostel rosak =,=''

aliarosli said...

baru tngok, best gak

geram je, tengah syok tetibe bersambung

ishhhhhhhh

Cik Aish said...

hahaha hows sweet..tgk tv ramai2!! teringat masa kat kolej dulu..time drama best je, bentang tilam..golek ramai2 tengok tv..asgmt tolak tepi dulu..muahaha

Belalang Hijau said...

mesti kejut nak buat jahat pas nih...
hahaha...gurau je bro :-p

puanbee said...

best cerita tu tp akk tk tengokm pulak minggu nih bz ler pulak malam je dah ponat..hehe memang BE ler yg smlm tu best nyerrr

GaRy™ said...

hahahaha... sama kat ruma aq~.. hehe..
anyway, follow cne yer~.. =)

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!