Tolonglah Nuffnang! Lagi 7 Kupang Lagi!

Posted by sayanakhiburan on 05 May 2011



Kenapa la Nuffnang seksa aku macam ni? Uwaa.... Tengokla gambo tu... Gambo tu menyatakan segala-galanya... Sedih aku... Lagi RM0.70 lagi aku nak boleh cashout first earning dari nuffnang ni... Huhuhu... Even tak banyak tapi aku nak cashout gak... Nak merasa gak duit hasil dari berblogging ni.... Huhuhuhu... Kepada rakan-rakan blogger lain... Tolong la aku... Korang paham kan maksud aku... Tolong pliss... Tolong..... Huhuhuhu......

{ 19 comments... read them below or add one }

Rozuan Ismail said...

serius penyeksaan kan awak.kalau dapat esok 70 sen tu ok.entah-entah menunggu sebulan untuk dapatkan 70 sen haish.sabar ye

amercorner.co.cc said...

ok aku paham .. jap yerr.

fahmimustakim said...

sudah selesai mengklik mana2 yang patut..klik kat saya punya skali tuan rumah..hehe..

Bila sang 'cemburu' menjadi 'pembunuh!!'

mayra aish♥ said...

dtg membantu ;)

NasZ said...

sabar..sabar..huhu..

KORANG RASA HANDSOME/CANTIK KE?

Cik Aish said...

hehe ..sabarrr...buat la segmen ..konfem dapat 70sen tu..:D

sayanakhiburan said...

rozuan : tu lah... ish... kan bagus besok dia bg terus... huhuhu

amer : tunggu sampai tengah malam ni... huhuhu

fahmi : jgn sebut terbuka... bahaya... huhuhu

mayra : thanks

nasz : hmmm... dah sabar dah ni....

rara pinkmafia said...

hehehheheh sabar2.kan separuh dr iman.mana tau dye tangguh 70sen.dye bg 70rm =)

Mrs.Yie said...

amboi cepatnya dah dapat banyak tu ek..klik fraud ke?hihihihi :)

sayanakhiburan said...

rara : amin... harap2 macam tu la...

akak mimi : mana ada click fraud... ni hasil dari BE sebelum ni la... huhuhu

zati embong said...

meh jat tolong!hihi

Mrs.Yie said...

kak mimi dah klik dah..harap dapat membantu saiful la ek..lepas ni belanja tau..hahaha :)

a_a said...

hey kantoi ko goole blog sendiri..huhuhu

Ayie said...

nak suruh picit ke bro.. hahahaha

sayanakhiburan said...

zati & Akak mimi : maseh... lap u la.... huhuhu

a_a : hahaha... aku nak tengok link aku sangkut kat blog mana la... huhuhu

ayie : ehem2... slow2 sikit.... banyak pengintip sini... huhuhu

HonEyBuNNy said...

cepat2 pujuk nuff...hehe...70 sen ja lagi kan..hehe..

salam ziarah...

admin said...

penantian satu penyeksaan..nnti bila dah leh cash out kena tunggu sebulan jugak bru cek sampai...ni cek xsmpai2 g..sabo je la...

Nick said...

calm dude :) soon

MZH @ NA said...

relax la...aku da click da nuffnang ko... ni cheque ke berapa..?

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!