Aku dah ada Sitelinks! Yes!

Posted by sayanakhiburan on 13 August 2011




Nampak tak dalam kotak tu? Haaaa... Itulah sitelinks... Hehehe... Aku macam tak percaya ja blog aku dapat sitelink... Nak kata blog aku popular, tak pun... Trafik tinggi? Lagi la tak kan... Huhuhu... Tapi, aku bersyukurla... Even, blog aku ni blog picisan a.k.a hingusan, tapi ada gak sitelink... Huhuhu...

Aku pun tak tau apa kelebihan sitelink ni, tapi, dah Google nak bagi, aku terima je la seadanya... Hahahaha.... Pastu kan... Aku tetiba terasa kepopularan sebab Google Page Rank aku dah meningkat jadi 2/10... Huhuhuhu.... Kira meningkat la dari kosong... Hehehe...

Entri ni bukan untuk meng"show of"kan diri aku tapi just nak bagitau korang, aku gembira sangat... hahaha... Muka aku ini hali banyak senyummmmm.... Huhuhu... Korang macam mana? Dapat tak sitelink?


p/s : Alhamdulillah...

{ 4 comments... read them below or add one }

Miss A said...

tahniah awak.hehe :)

Ct Aja said...

wah hebatnya dia...tahniah...

puanbee said...

sitelink ni dpt sbb daftar dgn google dan blog kemas selain dr traffic tu hehe

Zul's Stuff said...

tahniah!!!!

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!