Aku dah ada Sitelinks! Yes!

Posted by sayanakhiburan on 13 August 2011




Nampak tak dalam kotak tu? Haaaa... Itulah sitelinks... Hehehe... Aku macam tak percaya ja blog aku dapat sitelink... Nak kata blog aku popular, tak pun... Trafik tinggi? Lagi la tak kan... Huhuhu... Tapi, aku bersyukurla... Even, blog aku ni blog picisan a.k.a hingusan, tapi ada gak sitelink... Huhuhu...

Aku pun tak tau apa kelebihan sitelink ni, tapi, dah Google nak bagi, aku terima je la seadanya... Hahahaha.... Pastu kan... Aku tetiba terasa kepopularan sebab Google 

{ 1 comments... read them below or add one }

Amirul Amin said...

hebat gak..hehe..ak belom ada lg..

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!