BE Ke-7 Dari Nuffnang | Celcom Channel X Thematic

Posted by sayanakhiburan on 13 August 2011

Terima kasih kerana memilih saya! Thank you for my family, my fren yang menyokong saya dalam industri pemblogkan ni.... Dan tak lupa juga, awek saya yang berada di rumah, gua sayang lu beb!

Hahahaha... Dah macam menang award beb... Padahal dapat BE ja pun... Huhuhu... Dapat BE pun kenala bersyukur kan? So, Alhamdulillah... Kali ni BE aku datang dari....



Celcom Channel X Thematics.... Haaaa... Yang macam kat dalam gambo tu... Huhuhu... Tak sangka aku masih ada rezeki dengan Nuffnang ni....Ingatkan lepas cashout, dah takde dah nak pilih blog aku... Tp, Alhamdulillah... Rezeki bulan puasa kot... Hehehe...

Thanks ek Nuffnang, Thanks ek Celcom... Aku sayang korang ketat-ketat! Huhuhuhu...


p/s : Baru da semangat sikit ni... Sape nak ajak blogwalking, jom!

{ 3 comments... read them below or add one }

nad said...

Hik, jom jom bw :)

salwaismail said...

untunglah! :D

Nafisah Ruslan said...

saya pun dapat ini juga ;)

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!