Mizz Nina makin terkenal di Antarabangsa

Posted by sayanakhiburan on 18 August 2011




Siapa tak kenal dengan Mizz Nina yang dah jadi milik Noh Hujan ni... Huhuhuhu... Lepas terkenal dengan lagu duetnya bersama Colby O' Donis iaitu What You Waiting For, kini Mizz Nina kembali mengembangkan sayapnya di pentas antarabangsa dengan lagu Take Over yang dinyanyikan bersama dengan artis luar negara terkenal iaitu Florida... 

Huhuhu... Nampaknya Mizz Nina  berjaya membuktikan kebolehannya sampaikan berjaya menarik minat Florida untuk bergandingan dengannya... Aku bangga gakla sebab dia ni berjaya sebaris dengan artis-artis luar negara yang terkenal... Nak layan lagu terbaru dia? Jom layan....



p/s : Pasni aku nak tengok dia ganti tempat fergie dalam kumpulan Black Eyed Peas... Huhuhu...

{ 6 comments... read them below or add one }

Wadi AR said...

bes lagu beliau. aku suke

Wadi AR said...
This comment has been removed by the author.
Ronaldmohoni said...

semoga Mizz nina mampu mengharumkan nama negara

diana said...

o...yang kawen dengan noh tu ye???;p

ceritasekupang said...

agak2 la ganti fergie...haha..

Plain Jane said...

Best lagu baru mizz nina ni, ade gak aku penah tedenga lagu ni dalm hitz fm takpi tak perasan die yg nyanyi, layan....

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!