Lagu yang guna hanya 2 perkataan dalam lirik... Lawak!

Posted by sayanakhiburan on 20 August 2011


Olga


Huhuhu...

Assalamualaikum semua... Malam ni aku nak share dengan korang lagu yang paling lawak yang aku pernah dengar... Hahaha... Mana taknya, dalam beberapa minit panjang lagu dia, dia just guna 2 perkataan ja... Hancur dan Hatiku.... Hahaha... First dengo lawak, kali kedua dengo, menyampah... Kali ketiga dengo rasa nak lempo kasut je kat muka dia... Hahaha... Tak caya... Korang dengar lagu Olga - Hancur Hatiku kat bawah ni... Huhuhu...



p/s : Macam-macam, pelik-pelik dan lawak-lawak.... Hahahahaha....

{ 10 comments... read them below or add one }

isha said...

heee lagu ni bnyk rentak even 2 perkataan je..
n lawak kan..
lame x dgr lagu ni haha dulu suke dgr dgr time wat kuih raya thn lepas..
dgr biar tak menantok :D

tunz said...

kreatif ni..nnti ada komposer msia ikut jejak dia ni..hihihi

iKha AMAJ said...

macam pelek. ade jugak org yg nk kasi rekod lagu ni. ahaha

Farhana Jafri said...

mcm lagu melly geoslow yg bru tu.. i just wnna say ILY dri awal smpai hbis.. dh xd motif dh diorang ni buat lagu.. wt semak telinga je..

Wadi AR said...

oke, aku tergelak smpi tergeliat lidah

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

macam bengong.. tapi sedap jugak... haha

ORANGPERLIS MENULIS (update):
Review: RASUK
GOOFSPOTONFILM (update):
Kesalahan Dalam Filem RASUK!

Quick said...

kreatif n lawak...orang akan ingat dan dgr lagu ni hahhahaha

cart kartika said...

hik3..part yg die kenyit mata tu xboleh blah nye

CikTomyam said...

HAHAHAHA

Gimi said...

aku pernah dengar lagu ni...ak ngan kawan gelak skn bila pasang lagu ni...tapi bila dgr lama2, sdp plak

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!