Sedapnya suara Saleem Bangladesh...

Posted by sayanakhiburan on 22 August 2011

Hahahaha....

Assalamualaikum semua! Sementara nak tunggu sahur ni, baik update jap... Huhuhu... Tengah dok asyik berfacebook tetiba ada orang post video youtube pasal Saleem Bangladesh ni... Huhuhu... Korang mesti dah dapat agak kan... Kompom-kompom la bukan Saleem yang terkenal tu, tapi ni "Saleem" dari Bangladesh... Heheheh...



Muka tak serupa tapi, suara MasyaALLAH sedapnye macam Saleem kita pulak... Dengan lenggoknye... Fuhh! Boleh buat awek-awek Malaysia cair lah dengan dia... Patutla ramai awek Malaysia kawin dengan rakyat asing... Rupa-rupanya diorang ni very da talented you know! Hehehe... Speaking lak dah... Ape-ape pun layan la suara dia kat bawah ni... Hehehe....




Amacam? Sedap tak? Huhuhu...


p/s : Kalau masuk AF ni, kompom-kompom menang... Huhuhuhu....

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

kena kt hg la, kta sdap.

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!