Jailbreak iOS 5 Untethered for iPhone 4, 3gs

Posted by sayanakhiburan on 13 October 2011


Salam semua....

Aku tau pengguna-pengguna iPhone, iPad dan iPod mesti tengah gembira kan sebab iOS 5 baru saja release... Dengan pelbagai apps baru dan paling penting sistem notification yang cun, cukup buat apple fans gembira termasuk aku...

Dan menambah akan kegembiraan aku lagi... Selepas aku godek2 kat youtube, terkeluar satu berita yang iOS 5 dah ada untethered jailbreak... (Kepada yang tak tau apa tu untethered jailbreak, sila search google)... Berita ni aku rasa betul sebab bila tengok video tu pun bersumberkan dari sumber team jailbreak yang terkenal iaitu Dev Team... Korang tak caya korang tengok video bawah ni...


Sekali dengan cara-cara tu...Tapi, memandangkan video tu baru beberapa jam yang lepas dia upload, so aku tak berani nak cuba kat iPhone 4 aku lagi...Hehehehe... Takut... Nak tunggu feedback orang dulu... Klu ramai bagi positif feedback, memang malam ni gak aku jailbreak... Kalau korang ni gi laman web rasmi dia korang gi kat www.iPhone-DevTeam.org

Ok...Sesapa yang dah cuba, bg komen kat sini... huhuhu

{ 1 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

bro, dah try je jailbreak yg ni? share la info..

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!