Jaringan Cantik Free Kick Safiq Rahim

Posted by sayanakhiburan on 11 October 2011


Haaa... Hampa semua kenai dak mamat atas ni? Sapa tak kenai mamat ni... Pakar sepakan free kick Malaysia... (ye ke?) Hahaha... Aku rasa K. Rajagobal mesti menyesal tak bawak player ni main kat Australia hari tu pas dia tengok Safiq Rahim score tadi... Fuuulllaaammmaaakkk!!!

CCCCCCCCUUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNN WOOOOOOO!!!


Huhuhuhu.... Tak caya tengokla... Gua salute lu bro! Lu memang pakar sepakan percuma Malaysia la... Kalau la K. Rajagobal bawak masuk dia ni, kompom Malaysia ada chance la bersaing dengan Australia hari tu... Ni tidak... Ntah player mana ntah bawak masuk... Tambah-tambah K.Reuben tu... Dahla tackle pengadil... Nasib baik tak kena kad merah... Hahaha...

sapa nak tengok... tengok kat link ni...

Selangor 3-1 Perak [Piala Malaysia 2011] Free Kick Safiq Rahim (2)







{ 2 comments... read them below or add one }

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Yastro said...

aku akui kali ni dia menjadi...hrtu masa lawan singapore dia nak balun sumer...yg tu aku tak pueh ati tu...

Tarian dari penjara Cebu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!