Video Bakar Bendera Terengganu

Posted by sayanakhiburan on 30 October 2011

Salam semua!

Setelah mendapat berita ang baru aku pun update la... Sebenarnya gambar yang diupload kat blog-blog yang menunjukkan seorang penyokong Negeri Sembilan terbaring tu bukanlah mangsa sebenar kes bakar bendera Terengganu pada Final Piala Malaysia tu... Nak tengok orang sebenar? Tengok video bawah ni...



Kat dalam video ni, mamat yang kena belasah tu tak pakai pun lilitan kat kepala... Tapi, apa-apa hal pun aku respek brother-brother yang backup budak ni dari dibelasah... Memang berperikemanusiaan la... Kalau takde diorang rasanya budak tu dah mati...

Nak tengok video lain lagi, usha kat SINI

p/s: tak tau la apa nak jadi... ish2....

{ 1 comments... read them below or add one }

hana said...

ala....
lambat la plk broadband ni...
susah kan orng je...

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!