Siapa Follower Aku Yang Ke-100?? Terjahhh!!!

Posted by sayanakhiburan on 27 February 2011

Hahahahahahahahahahahahahaha!!!!
Hehehehehehehehehehehehehehe!!!
Huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!!!
Hohohohohohohohohohohohoho!!!

(gelak macam jin cite ahmad albab daa....)

Korang tau nape aku suke sangat ari ni?? Mestila korang tau kan?? Sebab korang da baca kan title entri aku ni... hahaha... Tapi, sebab aku suke sungguh ari nie... Aku nak gitau and ulang sekali lagi....



XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX
XOXOFOLLOWER AKU DAH SAMPAI 100!!!OXOX
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX




Hehehehe... Tak sangka aku dapat follower yang ke 100... Hepy je aku rasa sampai muka pun ala senyummmmm------>>>>

Cute Kan??
Thanks Kepada follower aku yang ke 100 ni... Merupakan pemilik blog yang bertajuk ~Bila Hati Berbisik~.. Tapi, agak terkejut kerana buka jer profile die, ada muka harimau... Hehehe... Cik Rimau.. Special thanks to you and jangan lupa ziarah blog aku ni selalu k?? hehehe.. Nak kenal x dengan dia?? Let's jom tengok bawah ni....

Yang dianak panahkan itula Cik Rimau


Ni la gambar profile pic dia..


(warna harimau.. Hehehe)


Sekali lagi thanks kepada Cik Rimau a.k.a Cik Ija Raja Kasim kerana menjadi follower aku yang ke 100... Diharap bertambah maju dan bertambah la BE untuk beliau... Amin....

Chow!!!! GRRRRRR!!!! (bunyi harimau mengaum!!!)

{ 5 comments... read them below or add one }

Cik Rimau said...

Oooo.. kutuk Cik Rimau yer.. Nak kne ngap ke mr. saiful?? haha..

Saiful Nazmi said...

Mana ada... hehehe.. Promote 2... Hehehe

Cik Rimau said...

haha.. takut la tu.. pape pon tq la eh masukkan link blog Cik Rimau yang hampeh tu.. hehe

Saiful Nazmi said...

Hehe... Kenala jaga membe2 seblogger jugak... hehehe.. Kalau terguris, sorry ek... Hehehe..

Cik Rimau said...

ape terguris2 ni.. rimau mne ade terguri2 ni.. haha

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!