Innalillah...

Posted by sayanakhiburan on 08 March 2011

Assalamualaikum semua...

Aku tulis entri ni sebab tengah hari tadi aku dikejutkan berita tentang membe aku accident teruk di Raub, Pahang... Mereka dari rumah sewa aku kat Johor ni nak balik ke Kelantan.. 3 orang membe aku terbabit dalam kemalangan tersebut... 2 orang lagi dalam keadaan stabil dan seorang lagi masih tak sedar lagi... Disini... Aku merayu kat korang sambil melutut kat korang... Sesapa yang singgah kat blog ni, yang terbaca entri ni... Tolong doakan membe aku tu... Moga dia cepat sembuh... Tolong... 

Disebabkan itu jugak aku akan stop kejap lagu yang kat blog aku ni... Tak elok kalau membe aku tengah bergelut dalam kesakitan, aku kat sini tengah sonok-sonok... Harap keluarga diorang bersabar... Dan tabah menerima dugaan...




p/s : Aku sayang sangat kat membe-membe aku ni... Aku harap diorang dalam keadaan selamat... Amin...

{ 19 comments... read them below or add one }

mayra aish♥ said...

hope meraka selamat..
aminn...
sabar yer...

Nurina Izzati said...

ameen.
mudah-mudahan!

NotY taPi SkemA said...

amin..semoga kawan2 awak semua selamat...

dhiera said...

semoga mereka cepat sembuh...

kay_are said...

semoga cepat sembuh.. same2 doa kan.. amin.. =)

Scha Aryana said...

amin..
semoga dorang selamat k..

Ct Aja said...

amin.... moga semuanya kembali baik...

amny.. said...

smoge cepat sembuh...

Farhan Sawibi said...

tabah kan hati..
semoga kawan-kawan ko selamat..
so korang ley jumpa macam biasa balik..
just teroskan berdoa untuk diorang..
moga diorang cepat sembuh..amin.

think it.feel it

Saiful Nazmi said...

thanks anda semua.... aku harap Allah masih bagi peluang kat dia...

AyusLina♥ said...

innalillah,tiap kjadian ada hikmah.doakan ksjhteraan kwn ana gak,dy da kmbali ke rahmatullah tym jalani PLKN.he's precious friend to me too.in simple word,every friend is precious to us=].juz dun give up on Allah.

iza said...

As salam..
Moga mereka cepat sembuh.
Elok pun kalau buang terus lagu kat sini.
krn lagu melambatkan loading blog..

risa said...

takziah dan alfatihah...semoga keluarga nya tabah ye..

nana saharuddin :) said...

takziah , semoga bersabar eh ? bnyak-banyakkan berdoa , insyallah mereka pasti sembuh . aminn :)

cemomoi said...

semoga mereka semua dalam pelihraan Allah dan bersabar atas dugaan-Nya

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

aminnn....

*47!k@# said...

aminn..

i am S!L4H.. said...

eksiden kt raub? owhh

*semoge doa dimakbulkan

ecahqielah said...

amin..

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!