Mari Shuffle Ramai-Ramai!!

Posted by sayanakhiburan on 19 March 2011

Tut! Tut! Tut! Everyday I'm Shuffling! (Sambil membuat tarian shuffle).. Yeehhhaaa!!

Di petang yang indah dan nyaman ni... Aku nak ajak korang bersenam sikit dengan cara membuat tarian shuffle.... Hehehe... Yang mana badan agak "tough" macam Big Show ngan The Rock tu bolela sertai aktiviti nih... Hehehe... Aktiviti ni akan diketuai oleh koreografer kita yang kalau kita tengok badan diorang macam tak berapa nak percaya diorang ni bole shuffle... Hehehe... Sapa lagi kalau bukan...

LMFAO
Hahaha... Memang nampak macam tak percaya kan? Aku tengok mamat 2 orang ni dah macam orang gila dah tapi itu luaran saja... Diorang punya shuffle hebat jugak woo.. Aku tengok video dia pun rasa bahu ngan kaki terangkat ja... Rasa macam nak join sama... Hehehe... Pe lagi... Dah sedia nak shuffle? Jom ramai-ramai ikut mamat diorang ni joget!




p/s : letih tengok diorang joget-joget ni... Hehehe...

{ 3 comments... read them below or add one }

mykhalis said...

last-last bershuffle kat ats kerusi ni la jugak..badan tak gerak jugak..hehe.. best jugakk

Lintas Medan said...

nice blog
http://trumpcenter.blogspot.com

Saiful Nazmi said...

Khalis : laa... atas kerusi pun ble shuffle..

Lintas : thanks... huhuhu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!