Zizan Raja Lawak Jadi Rapper??

Posted by sayanakhiburan on 19 March 2011

Waahhhh... Aku bangga dengan mamat ni... Dari melawak, dari pengacara sampai dah jadi rapper dah sekarang ni... Aku salute gila kat dia sebab dia membina karier dia dari bawah sampaila dia dah poular sekarang... Aku seronok sangat bila tengok dia melawak dan mengacara... Tapi, yang lebih membuatkan aku lagi teruja bila aku tau dia dah menjadi rapper... Sapa lagi kalau bukan...




"ZIZAN RAJA LAWAK"


Best siot aku dengar dia rapping dalam lagu "Selamat Tinggal".... Dah macam rapper yang terkenal dah aku dengar... Pe pun gua salute lu Zizan... Keep it up!! Jangan Mudah Lupa Diri!!

Layan dulu lagu dia rapping ni haa...


Nak download mp3 lagu ni...

>> Selamat Tinggal - Dina feat Zizan


p/s : Teringat time aku jumpa dia kat uptown.. Dia tak sombong... Semua peminat dia layan...

{ 5 comments... read them below or add one }

mykhalis said...

sangatttttt best!!!!ada cara la zizan!!

Azroy Bin Kassim said...

mmg talented la zizan.. syg tak mng raja lwk dulu..

rj Etika said...

dulu die tak menang sebab ape ek? best gile kot die ni.

sue_88 said...

zizan mmg seorang yg talented, xdinafikan!!!....tp kenapa still ada yg nak buruk2kan nama die n johan dgn mngatakan mereka berdua nie gay!!! WTH!!! org yg berkata mcm 2, mmg xd otak....huhuhu~

siti shas said...

camtu pun diorg bleh kata gay ke? mmg sah2 de PHD..

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!