Thanks Semua :-(

Posted by sayanakhiburan on 07 March 2011

Assalamualaikum semua...

Semua ada sihat? Harap-harap korang sihat dan happy hendaknya... Aku buat entri ni khas untuk korang atau blogger-blogger yang banyak membantu aku dengan tips diorang sampaila aku dapat mendirikan sebuah blog yang tak seberapa ni.... Kepada yang sudi menghadirkan diri melawat aku, yang follow-follow blog ni.... Aku ucap thanks sangat... Walaupun traffic aku tak seberapa, tapi aku hargai korang yang selalu tolong aku pasal blog ni.... Dan sekali lagi.....



p/s : aku sedar aku tak layak join blog korang yang traffic hebat-hebat.... aku akan sedar diri aku lain kali... Thanks....

{ 14 comments... read them below or add one }

GAPURA ILMU said...

terima kasih dtg brkunjung ke blog saya :)

Novelgurl said...

salam..asl sedih nie ?

Arpiiz said...

takpe, lame2 nanti traffik tu naik la..

Saiful Nazmi said...

sedih sebab ingatkan dunia blogger ni tempat kita sharing everything... Tapi, ada yang otai2 yang traffic sedap tak nak kongsi rahsia diorang... Takpala... Harap diorang bahagia dengan ilmu yang diorang simpan tu...

pneumedic said...

Xpe la..klu dorg xnk kongsi..tpi masih ade yg xotai tpi traffic bese2 je nk kongsi..mai le singgah blog aku..;)

Kisahnyerr..Ceritera Si Penulis BSS said...

jgn merendah diri...xpe ula2 mmg traffic wrn hijau nnti lm2 wrna kuning pastu wrna merah...jgn sedih2 klu nk cpt lg amik jer tiang traffic kt setiap jln tu,insyaAllah pasti akn jem punyer..hehe

Saiful Nazmi said...

Thanks la yang sudi komen kat sini... Bukan pe just berkongsi rasa... Nak luah pe yang terpendam kan... Hehehe...

NasZ said...

sama la kita..tapi kita kena buktikan pada dorang kita pun bleh buat macam dorang buat..huhu..

Eda said...

sama2..hehe

HATYCIKNUURUL said...

weeeeeeeeeee,kite lg sdeh!,..awk rmai je fllowers,..sy ni ha,bru setaon jgung,..tmbuh pon xlg,..xtau menau pon sal trffic ijo ke kuning,merah bagai,..uhukksss,...xtau papeeee,.iklan pon xdeeee,huhu

i am S!L4H.. said...

alamak aii panorama la entry ni. *erkk panorama? heee~

mrs Anuar said...

kite punye traffic lagi la.. x penah nak jammed pon tau..

Saiful Nazmi said...

Hehe... Sama je dengan tuan rumah ni... Tak pernahnye nak jem traffic... Heheh

DaK CoMoT said...

pon3...jem2..hahaha betoi tuh..comot punye traffic belog aman damai..kanak2 nak melintas pown konpem selamat...teeeheee aloppp saiful!^_^

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!