Bahasa Rojak Popularkan Awi Rafael

Posted by sayanakhiburan on 24 April 2011

Pulanglah sebelum ku runaway,
Aku menanti kamu everyday,
Aku menunggumu dari Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday,
Aku tak ingin, tak perlu....

Haa.... Rojak tak bahasa kat atas? Huhuhu.... Ayat kat atas ni bukan ayat nak belajo menghafal hari untuk budak-budak sekolah darjah satu, tapi ni adalah chorus bagi salah satu lagu mamat kat bawah ni... Haaa... Teka sapa?


Haaa... Sapa mamat kat atas ni? Sapa lagi kalau bukan Awi Rafael, artis baru yang terkenal dengan lagunya Pulanglah... Awi Rafael ni berumur 24 tahun yang mana memang mempunyai bakat dalam industri seni tanah air kerana beliau memang sudah lama bergiat aktif dalam arena muzik dan bidang penulisan lagu. Awi Rafael ni pandai orangnya... Dia ni ada 2 Diploma tau... Dalam bidang undang-undang dan bisnes management... Haa... Jangan main-main... Patut cekap pun dalam berbahasa Inggeris sampai lagu pun kena tempias sikit-sikit... Huhuhuhu....

Nak tau best ke tak lagu rojak dia tu? Haa... Jom layan video lagu Pulanglah dari Awi Rafael...

Kalau rasa-rasa nak download, ni haa linknya...

Free Download Mp3 Mediafire
>> Awi Rafael - Pulanglah.mp3 (versi rojak)
>> Awi Rafael - Pulanglah.mp3 (versi melayu sepenuhnya)

p/s : sekali dengar goyang kaki, 2 kali dengar goyang tangan, 3 kali dengar kepala goyang... Last2 sekali2 otak aku bergegar sebab kena tampo ngan rumate aku sebab pasang kuat sangat... Hahahaha

{ 7 comments... read them below or add one }

Aida Omar said...

hahaha...lagu dia mmg sedap pon. enjoy kot dgr

Miss Meen said...

semp0iii

cikkacak said...

best lagu awi rafael ni . first time dengor , suke teros . HHA

Otromen Taro said...

Lagu Jepun pun banyak rojak...tapi best...

2 kembar beradik kongsi tarikh lahir

NisaAdnan said...

MCM PENA KU DENGAR LAGU NI TP TAK HENGAT SGT LAAA T_T

lisa said...

hihihi...comel time die sebut Thursday...

Keri Henry said...

stylo dowh lagu nih...hari2 kat tempt keje aku dengar...haha mental sekejap

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!