Video Promosi Amir Maharaja Lawak

Posted by sayanakhiburan on 25 April 2011

Assalamualikum semua!

Apa habaq hari ni? Harap hampa semua sihatla no... Huhuhu... Kali ni aku nak kongsi dengan korang kenapa amir Maharaja Lawak still tak terkeluar lagi?? Sebelum tu jom tengok muka Amir Maharaja Lawak dulu... Takut korang tak kenal lak... Hahaha...


Agak-agak korang sebab apa? Adakah sebab dia cute? (sambil terkedip-kedip mata tengok gambar kat atas) atau pun dia lawak gila "baby" (nak gak la tempias jozan sikit-sikit... Huhuhu)

Setelah aku merantau sepelusuk dunia dan bertapa di bawah air terjun selama 7 hari 7 malam... Akhirnya, aku  dapat jawapannya... Rupa-rupanya Amir Maharaja Lawak melancarkan strategi promosi tarik undi dengan memperkenalkan Video Promosi Amir Maharaja Lawak... Patutla dia banyak undi jer selama ni... Huhh!!!  Kepada Jozan Maharaja Lawak, anda pun kena buat jugak! Nak tengok video tu? Jom kita layan Video Promosi Raja Lawak Amir....



Hahaha... Amacam? Kepada yang nak tengok Amir Maharaja Lawak punya real Facebook, addla dia kat link ni [AMIR MAHARAJA LAWAK]

p/s : tolongla... cukupla dah ramai terkeluar kerana mamat atas ni...

{ 12 comments... read them below or add one }

Anonymous said...

gua pon tak tau mana yang lawak sangat mamat ni... (pssttt.. padahal gua tak pernah tgk pon maharaja lawak.. hehe)

Faten Alina said...

meluat tgk muke dye..ingat awk nk promote dye..nsb baik tak..hahah..^__^

Aida Omar said...

haha.. amir..amir.. popular benar die nie. buat lawak cm gitu je pun boleh kekal.

berita sengsasi said...

terok mamat nie kene kutuk!! x lawak pown
minggu nie kuar jgak x tau nk ckp pea!!

jaya jr said...

amir raja lawak the contender..haha

Cik Eliza said...

xleh tgk , x de asto . huarrrrgghh~ :'(

Mrs.Yie said...

x baik kutuk orang.. :) buat dosa free je..kalau x suka,diam sudah..

Shahayu said...

kah kah kah... memang lawak la.... lawak adik punya promosi video lagi.....

GreenAppleKu.com said...

salam perkenalan dari saya. tq sebab terjah blog saya yer..

azim_3110 said...

haihh..no komen..Apsal R2 keluar??
AT harapkan Jozan, Nabil, Sepah, R2 n Jambu jadi top 5..akhir skli biar jozan, nabil n sepah..
oraite x?? :p

sayanakhiburan said...

Mrs. yie : tak kutuk pun... Realiti... huhuhu

sayanakhiburan said...

azim_3110 : R2 dah keluar dah la... jozan the winner la... huhuhu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!