Berjalan Kaki 9 KM selama 2 hari!

Posted by sayanakhiburan on 26 April 2011



Assalamualaikum! Huhh! Penat berjalan tak abis lagi ni... Huhuhu...

Hari ni aku nak kongsi dengan korang, pengalaman aku berjalan kaki 9 KM sejak akhir-akhir ni.... Bukan tujuan nak menguruskan badan atau menyihatkan badan tapi..... Emmm... Korang tengok dulu gambo kat bawah ni....


Hahaha... Betul tak apa yang aku kata? Eh? Korang kata aku tipu? Betul la.... Huhuhuhu... Aku bahasakan diri aku berjalan kaki sebab aku baru dapat 9 KM dalam contest Churp-Churp The Great Race ni... Orang lain dah berapa juta ratus kilometer jauh dari aku... Huhuhu.... Diorang barula betul-betul naik kereta race... Aku ni baru nak merangkak dan berjalan kaki.... Hahaha... Tapi takpela... Tau dah kaloh... Melepasla bb kegemaran aku.... Uwaaaaa.... Kepada sesapa yang nak tolong tumpangkan aku naik kereta race dia, klik [sini] atau gambo tu yer... Huhuhuhu.... Thanks! Chalo! Chalo!

{ 6 comments... read them below or add one }

Rozuan Ismail said...

wan pon baru je 16 KM tapi dah bape hari dah..hoho

^pasu bunga^ said...

ler.. ingatkan bebetul jalan

Senyuman Cahaya mata said...

yo Lor...ingat kan ape tadi

Senyuman Cahaya mata said...

Ye Lol..! Ingat kan betol2..

shahrihan said...

ingtkn betul2 jln kaki...adeiii.. :D

Abang Long said...

Salam...laaaa..churp churp rupenyer...baru cadang nak ajak brisk walking sama2..huhu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!