Cara Mudah Buat Duit Dengan Blog

Posted by sayanakhiburan on 24 April 2011


1) Apa itu iPanelonline?
-iPanelonline ialah syarikat kaji selidik yang professional dan berplatform di beberapa negara Asia seperti China, Malaysia, Singapura, Hong Kong  dan banyak lagi..


2) Bagaimana nak buat duit dengan iPanelonline
-Caranya mudah... Tak perlu klik sana sini... dan tak perlu up trafik tinggi-tinggi... Just perlu jawab survey dan duit masuk ke akaun anda... Sekali jawab anda mampu dapat sebanyak RM2-RM7... Untuk cara-cara daftar klik [sini]...

3) Bukti pembayaran iPanelonline ada tak?
- Jangan risau... Sebelum aku siarkan benda ni aku akan pastikan benda ni betul dulu... Korang bole rujuk [sini] [sini] [sini] dan [sini]... Tu hasil aku buat survey dalam masa 2 bulan ja... Ini pun time aku buat boring-boring masa aku bosan nak blogwalking... Dapat gak income sikit...

4) Jejaskan status Nuffnang tak?
- Tak jejaskan status Nuffnang pun... Sebab program ni takde kena siar-siar iklan.. Just jawab survey kat laman web dia je... Haa... Tak perlukan komitmen penuh pun.. Agak bosan-bosan, gi la jawab survey... Itula cara yang aku buat sampai dapat income...

p/s: Alhamdulillah sebab terjumpa dengan program ni... Kalau nak tunggu BE, alamat sampai ke tua sebab blog aku pun macam hampehh! huhuhu

{ 12 comments... read them below or add one }

Haw said...

paypal pun takde camner nak join nih!

sayanakhiburan said...

emm... buat je paypal bro haw...

sayacomel said...

wahh, dah berapa kali dapat bayaran dari ipanelonline?

sayanakhiburan said...

sayacomel : setakat ni 2 kali... huhuhu

Ct Aja said...

sy dah join, hi3...tp nape ntah nsb x brape bk kot, slalu dpt point ckit...he3, de tips x??

sayanakhiburan said...

ct aja : jawabla tipu2 skit... ikut spesifikasi dia... haaaa

JIJI said...
This comment has been removed by the author.
JIJI said...

satu point dpt berape sen???minimum nk dpt duit kne ad brape point??

sayanakhiburan said...

jiji : minimum 500 point bersamaan RM5.00... Ala.. Jawab satu survey pun dah lepas kot... hahaha

♥CHaRa♥ said...

wah, blh tahan.sy baru je bt ni..
tp camner yer kalu kita nak nak cashout nanti..
kurang fahamlah;)

Mrs.Yie said...

tahniah saiful..nama saiful di tannga ke 3 ranking ipanelonline..!! :)

miradyana said...

ade tak pape yg tak pyah jwb soalan n whatever, pastu trus dpt duit??lg sng.haha..ngeee ;D

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!