Bukti Pembayaran iPanelonline

Posted by sayanakhiburan on 18 April 2011

Assalmualaikum semua!

Semalam aku dah cerita pasal aku dapat duit dah kan? Mesti korang dah jemu kan? Takpa... Pasal aku dah berjanji dengan korang, aku tetap tunaikan janji aku...  Haa... Ni la bukti akau paypal aku selepas 2 bulan masuk program ni...



Even sikit dari mata korang, tapi aku tetap besyukur apa yang aku dapat ni... Tak boleh dengan nuffnang kita try cara lain plak kan? Hehehe... K, salam...

Entri berkaitan :


- Cara daftar iPanelonline
- Payment Pertama Dari iPanelonline
- RM132.22 : Earning Dari iPanelonline
- Cara Nak Buka Akaun Paypal
- Cara Nak Link Akaun Paypal Dengan Akaun Bank Malaysia


p/s : Rezeki ada di mana-mana cuma tinggal kita dan usaha kita ja... Kalau ada kedua-dua tu, pasti kejayaan menanti kita...

{ 7 comments... read them below or add one }

leeza said...

syoknye..banje2^^hee:D

Rozuan Ismail said...

semalam ada register,tapi still x dpt email pengesahan.sedihnya

kiz said...

bak separuh..hehe

sayanakhiburan said...

kiz : haha.. bak no akaun nak transfer... huhuh

rozuan : lambat sikit kot...

leeza : huhuhu... gitau nak makan kat ne? huhuhu

Arpiiz said...

baru buat semalam, ni kes tepengaruh dengan owner blog ni lah..hehe

nur ikhyar dee said...

eh kalau masuk akaun paypal tu jd usd ke??

►AdamXis◄ said...

Assalam...wah dalam dolar tuu...sedang memahami cam ner boleh buat duit dgn ipanelonline

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!