Lagu Asal Jozan Maharaja Lawak Minggu-3

Posted by sayanakhiburan on 19 April 2011

Ku tak peduli,
Bila ku benar-benar cinta,
Mati,
Ku tak peduli....

Hahaha... Penah dengar tak lagu ni? Sapa yang tengok Maharaja Lawak kompom tau punye lagu ni... Huhuhuu...



Lagu ni telah dibawak oleh Jozan dalam rancangan Maharaja Lawak minggu yang ke-3... Best siot... Memang kenala dengan suara Zizan yang sedap tu... Huhuhu... Nak tau tajuk lagu dia? Tajuk lagunya adalah..... TBK-Bukannya Aku Takut... Huhuhu... Jom layan video klip lagu ni... Jom~~~


Nak download mp3, download link kat bawah ni...

Free Download Mediafire
>> TBK - Bukannya Aku Takut.mp3

p/s : Thanks kepada Jozan kerana mengenalkan aku dengan lagu yang sweet ni... Huhuhu....

{ 8 comments... read them below or add one }

kiz said...

kompom peminat jozan ni..hehe..teka je

sayanakhiburan said...

kiz : haaa... tau takpa... hahaha... kompom depa menang la... huhuhu

cacing said...

ouh! kena donload ni lagu ni..... suara zizan leh tahan gak...

berita sengsasi said...

jozan menang??? nabil nk letak kat mane..hahaha

Pendekar Laut said...

akhirnya,thanx bro

NuR 'aQiLaH said...

suka zizan rap lagu selamat tinggal.
oh rasa nak kawen ngan zizan. kehkeh

noorae said...

oh.lagu ni la sye cari..thank you so MUCH! =]

m.q said...

hahahah...aku pun jatuh cinta lepas dgr Zizan nyanyi...
best best

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!