Amir Jadi Bahan Maharaja Lawak Minggu Ke-8

Posted by sayanakhiburan on 21 May 2011

 Assalamualaikum semua!

Amboih... Lama sungguh tak update blog ni... Sejak cuti-cuti ni rasa pala otak ni ak banyak idea... Hahaha... Tapi lepas tengok Maharaja Lawak tadi, terus aku ada idea... Hahaha.... Mau taknya... Mamat kat bawah ni....


Yap! Amir... Huhuhuhu... Sejak dia kena bahan dengan Nabil hari tu, semakin ramai yang dah mula berani bahan budak ni... Hahaha... Nabil, R2, AC Mizal pun join sekali... Hahaha... Memang bestla... Tu la, sapa suruh bahan orang sangat... Last-last batang hidung sendiri pulak yang kena... Lepas tu, dahla kurang ajar dengan juri Minggu Ke-7... Juri tu dahla berpengalaman... Ko pulak baru setahun jagung... Hahaha...

Apa-apa pun, malam ni, peserta yang aku rasa paling menyerlah Sepah dengan Jozan... Memang buat aku gelak sampai terlondeh seluar... Hahaha.... Memang terbaikla... Keep it up!! Aku nak korang masuk final nanti....

Jom join contest ni "Contest : Daftar Ipanelonline & Menang RM100"

p/s : Ketaq juga awai-awai tadi... Ingatkan Amir masuk balik... Alhamdulillah....

{ 8 comments... read them below or add one }

berita sengsasi said...

whatever mu nate!!hahaha

AMMAR YASIR said...

Amir...bhahahaha...lawak tak menjadi

Cik Aish said...

amir tu mmg biadab.. tak puas ati ahmad idham punya kritikan, suh mamat khalid lak kritik. dia ingt lawak dia best sgt ke..dia tak sedar org gelak sbb kebodohan lawa dia tu

puanbee said...

sepah tu akk tk gelak langsung tk lawak pun rasanya huhuhu ntah rasa ntah pape jugak amir suka2 mintak tukar pengkritik ..

redo amin said...

sian gak kat amir ni...salah kan je production maharaja lawak yg ngok bawak masuk dia balik...

Miecyber said...

R2 pun terbaek....

Video Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

nizam lerr said...

hati berkenan dengan sepah dan jambu, hope diaorang dpat gie final

Ralf said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!