BE Ke-6 Dari Nuffnang | U-Mobile Broadway LR

Posted by sayanakhiburan on 25 June 2011

ALHAMDULILLAH......


Itu yang aku dapat ucapkan selepas blog aku ni dapat lagi BE baru... Kali ni memang benar... Aku dah pecaya dengan teori aku ni.... Hehehe... Kali ni BE aku masih lagi suka kat iklan LR Nuffnang kat blog aku... Aku heran dan pelik jugak sebab kalau tengok kat dashboard Nuffnang, tempat LR la yang paling sikit bintangnya dari tempat lain... Hehehe...

Tapi, apa-apa pun syukur... Thanks nuffnang... Thanks korang yang masih lagi datan ke blog aku walaupun aku dah jarang ke blog korang... Lupa pulak... BE aku yang terbaru ni datangya dari U-Mobile Broadway LR... Korang nak tau apa itu U-Mobile Broadway? Cer klik iklan kat LR tu untuk tau lebih lanjut yer... Huhuhu...

Nak tengok rupa BE aku yang baru tu? Ni haa... Kat bawah ni...



Ok... Itu saja... Lain kali aku update lagi yer... K,bye... Peace yaw!!

p/s: Sayang sangat-sangat kat Nuffnang!!!

{ 1 comments... read them below or add one }

Rozuan Ismail said...

hebat!doakan wan dapat BE jugak ye.huhu

Post a Comment

 

Cerita Panas!!!